snellere levering voor artikelen die in vooraad staan.
Pluspunten
Klachten worden serieus opgepakt.
VerbeterpuntenZorg er voor dat als een klant wil communiceren hij telkens het web forumlier hoeft in te vullen. 1 keer is prima maar zorg dan voor een mail adres.
VerbeterpuntenNee
Betere prijzen
Pluspunten
Snelle orderstatus updates, na een orderwijziging onmiddelijk reactie, en uitermate snelle verzending. Kan niks slecht over de service zeggen, 100% aan te raden!
Pluspunten
snelle levertijd en niet duur.
Pluspunten
Veel keuze mogelijkheid
VerbeterpuntenDe order niet half verzenden en de rest een week later sturen
Pluspunten
Snelle leverings van orginele onderdelen
Verbeterpuntenmisschien de website vernieuwen of mobile website
Pluspunten
goedkoop, goede verzendkosten en snelle afhandeling
Pluspunten
Alles in huis tegen aantrekkelijke prijzen en met een snelle levering.
VerbeterpuntenProducten gratis retour kunnen zenden, maakt Easyparts nog aantrekkelijker t.o.v. concurrentie.
Pluspunten
Heel veel artikelen op voorraad. Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
altijd duidelijk en best vlot in huis.
Pluspunten
handig onderdelen opzoeken van je eigen scooter
Pluspunten
Supper snelle service en levering
VerbeterpuntenMisschien onderdelen voor tgb507 gaan verkopen komen sterk tekort in nederland
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede site, duidelijke manier van bestellen.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wat in voorraad is en wat niet, en wat het geschatte levermoment is. Dat is waar het om gaat voor de klant.
Pluspunten
- Snelle levering. - Breed en diep assortiment. - Snelle mail reactie.
VerbeterpuntenDe prijzen voor originele producten (te vinden aan de hand van de explodedvieuws) zijn belachelijk hoog! Om deze reden zal ik deze dan ook nooit bij u kopen, bij uw collega,s zijn deze bijna een kwart goedkoper.
Pluspunten
Snellen levering en een goed product gelevert.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
supper snelle levering en de laagste prijs die ik tegen ben gekomen