Pluspunten
snelle levering, kwaliteit van de aangeboden produkten zijn goed en goedkoop.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
goede site, veel uitleg. alltijd correct.
Verbeterpuntentelefonisch contact zou handig zijn om bepaalde vragen te stellen ivm onderdelen. gaat ook via mail, maar mijn persoonlijke mening is het handiger om de juist informatie te krijgen via telefoon. onderdelen mogen soms iets sneller verstuurd worden. een dag minder stress is ideaal.
Pluspunten
goede informatie en over algemeen snelle levering
Pluspunten
goede snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Populair, leuk, groeiend bedrijf! Keep up the good work!
De prijzen mogen wat goedkoper voor de artikels???
Pluspunten
Op voorraad, snel geleverd, duudelijke bestelstatus,
VerbeterpuntenSommige producten ontbreken fotos of waar het op past, dat moet er eigenlijk wel bij
Pluspunten
Overzichtelijk, veel keuze in onderdelen zowel after market als orginele onderdelen. Fijn is ook dat bij ieder onderdeel staat onder welke scooter het past
VerbeterpuntenDe zoek functie naar onderdelen. daar krijg je vaak zoveel onderdelen of zoek verwijzingen dat het onderdeel wat je zoekt vaak niet op die manier te vinden is
Pluspunten
Gemakkelijk om iets te bestellen .
VerbeterpuntenEen betere handleiding erbij geven .
Pluspunten
op tijd bezorgd
VerbeterpuntenDe site duidelijker maken
Pluspunten
- Goede originele tekeningen - Retourproducten gaan ook goed - Vele producten in een lager prijsklasse dan concurrentie - Snelle levering in een goede verpakking - Koop er al vele jaren en altijd super tevreden geweest
VerbeterpuntenVroeger hadden jullie meer genuine parts / vervangings artikelen in bepaalde productgroepen. Het aanbod zou daarin wel weer mogen stijgen.