Snellere levering zou fijn zijn
Pluspunten
snelle levering.
Pluspunten
Snel communicatie als er een vraag gesteld wordt.
VerbeterpuntenEr bij de verzending op letten dat het juiste artikel maar het Kate adres gestuurd worden, scheelt ergernis en ongemak bij de klant en voorkomt onnodige extra verzendkosten.
Pluspunten
Er ontbrak een onderdeel en na een telefoontje had ik een dag later het ontbrekende onderdeel Super service.
Pluspunten
Snelle en goede service. Duidelijke website en goede voortgangscontrole.
VerbeterpuntenNiveau vasthouden en uitbouwen
Pluspunten
Snelheid van leveren maar ook bij problemen vragen, gewoon top een aanrader!
Verbeterpuntenaanbeidingen voor vaste klanten (doen ze al) maar kan altijd meer ;-)
Pluspunten
Meer of maand moeten wachten op een onderdeel , voor de rest alles prima verlopen.
VerbeterpuntenEen contact adres , waar je eventueel terecht kan voor later bestelling of vragen.
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking en scherpe prijs.
VerbeterpuntenVoordat ik de bestelling plaatste heb ik enkele vragen over het product gesteld en deze waren niet volledig beantwoord, ik heb de bestelling op goed vertrouwen gekocht omdat de vorige bestelling goed gegaan was, maar dit kan wel beter
Pluspunten
Snelle levering,goede prijs,artikel zoals beschreven.Top!
Pluspunten
Goede, snelle levertijden! Goede producten!
Verbeterpunten-
Pluspunten
duidelijke website
geen
Pluspunten
Duidelijke tekeningen voor onderdelen
Pluspunten
Een aanrader
Pluspunten
Ze hebben alles
VerbeterpuntenLevertijd aangeven in weken, niet in werkdagen. Afwerking van klachten
neen
Pluspunten
EasyParts.nl houd je goed op de hoogt met betrekking tot de bestelling, alles wordt snel geleverd, en de onderdelen zijn van prima kwaliteit!
Pluspunten
zeer snelle levering van het juiste type product wat er goed uit ziet zoals beschrijving.
Verbeterpuntenweinig aan op te merken zoals het ging gaat het goed