sneller leveren, zo niet mogenlijk beter communiceren
Pluspunten
Duidelijk te vinden, snelle en volgbare levering.
Pluspunten
goed concept , snel en goede levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Nononsens vakbedrijf en terzake kundig.
VerbeterpuntenHouden zo!
Pluspunten
ben heel tevreden van de levering en de iformatie die ik heb gekregen die ik vroeg
Pluspunten
Snel en goeden info
Pluspunten
ik werd goed geinformeerd via de site ivm het product en was dan ook heel tevreden toen het de dag na betaling al werd geleverd en gelukkig ook nog paste (want daar was ik toch nog wat bang voor, je weet maar nooit). super bedrijf, super servivce en zeer handig dat je ten allen tijde de status van je bestelling kan volgen! Top!
Verbeterpuntenniets op aan te merken.
Pluspunten
snelle levering gunstige prijzen
Verbeterpuntenserieuzer omgaan met foutief geleverde onderdelen, dit is de reden dat ik niet meer overga tot aanschaffen ven onderdelen bij dit bedrijf
Pluspunten
Overzichtelijke site, en een snelle en goeie service.
VerbeterpuntenBij sommige onderdelen zijn er geen foto`s te zien, en hierdoor weet je niet hoe het onderdeel eruit ziet.
Pluspunten
Erg snelle levering, goed!
VerbeterpuntenDe dop was stuk van de spray, zo ontving ik hem al in de doos.
Pluspunten
10/10
VerbeterpuntenNiets op aantemerken
Ik heb geen mail gehad...
Pluspunten
De eerste keer dat ik hier bij Easy Parts wat had besteld was het net niet de juiste onderdeel. Terwijl ik hem had geopend mocht ik deze netjes omruilen en werdt ook eerst na verzoek van mij in de email om mij te bellen om mondeling wat te kunnen uitleggen ook netjes gebeld. Hierdoor bestel ik alles wat ik nodig heb bij Easy Parts.
Pluspunten
het zoeken op de site leverde voor mij wat problemen op, maar ja ben niet thuis in scooteronderdelen. prima aan de afspraken gehouden, prima prijs. de kwaliteit weet ik niets van, dat leert de tijd. volgende keer bestel ik zeker weer via jullie
Pluspunten
Alle punten zijn goed
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Snelle levering, zoals aangeboden krijg je thuis gestuurd voor een nette prijs.
Verbeterpuntenuitgebreiderde omschrijving bij de producten.
Pluspunten
Duidelijke webshop en snelle levering
niet alleen orginele onderdelen te nemen want die zijn vaak veel te duur,want dan ga ik vaak verder zoeken voor imetatie van een andere levaniceer.
Pluspunten
Betrouwbaar,snelle levering
VerbeterpuntenGeen