Pluspunten
Snelle levering en met problemen communiceren ze snel en duidelijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
netjes leveren waar je voort betaald. Eigenlijk niks bijzonders, maar tegenwoordig helaas wel.
Pluspunten
zelf in originele catalogus spullen uitzoeken zodat je alles kun zien dat het klopt met dat wat je nodig hebt
Verbeterpuntenprijs voor onderdelen ligt hoger als dezelfde onderdelen geleverd door fietsenmaker, jammer er komen nl ook nog verzendkosten bij !
Pluspunten
snel geleverd!! en mooi product
Verbeterpuntenalles goed
Pluspunten
zeer snel binnen en knap spul
Pluspunten
Goede communicatie, ik heb even moeten wachten voor de levering vermits het onderdeel van Italie kwam en alles dicht was in Augustus maar men heeft mij goed op de hoogte gehouden van alles.
Pluspunten
prima service, ook bij retouren
Pluspunten
Het cijfer zegt toch al genoeg
VerbeterpuntenNvt
goed kijken wat te klant bestelt heeft om goede product op te sturen
Pluspunten
julie zijn zeer snel en een groot assortiment van materiaal.
Verbeterpuntengeen negatieve punten