Kleine handleiding zou nuttig zijn
Pluspunten
kan ze niet betrappen op slechte dingen alles is snel en goed geregeld en gaat lang mee ben al enige tijd klant en ben zeer positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
5 op 10
Verbeterpuntenraaper leveren te lan wachteijt
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntengeen verbetering
Pluspunten
snelle leveringen (indien art. bv. niet op voorraad is wordt je hiervan verwittigd)....uitgebreid gamma.....is een plezier om met deze firma zaken mee te doen...!!!
nee
Pluspunten
Gewoon leveren wat er besteld is en na betalen binnen 24uur in huis. Duidelijke foto\\`s zodat je zelf kunt beoordelen of het ook ergens anders op padt
Verbeterpuntenwas de 1e bestelling, nog geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen alles was in orde en snel ( heb al wat anders mee gemaakt op internet sites )
Pluspunten
Super snelle levering, compleet met de juiste onderdelen.
Pluspunten
moeilijk te vinden onderdelen zonder problemen geleverd. Snelle e-mail communicatie
Pluspunten
Zie de beoordeling boven
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
betalen via ogone zou een dik plus zijn ( snellere betaling dus ook sneller in huis)
Pluspunten
Een hele goeie overzichtelijke site met alle onderdelen die je nodig kan hebben voor je schakel of scoot. Behulpzaam en aandachtig.
Pluspunten
zeer goede levering goed verpakt,ik woon in belgie het pakje is toegekomen na 6 werkdagen dus vrij snel, zeer content,....
Verbeterpuntenhad set van 2 hendels besteld voor yamaha dt 2009 rsm van tnt hier past de koppelinghandel niet van, voor de rest alles in orde
Pluspunten
Overzichtelijke site.