Pluspunten
De afhandeling na opgeven van het product zeer snel.
Pluspunten
Heel overzichtelijke website en een enorm assortiment. Ze gaan heel netjes om met verzendkosten (rekenen niet met een minimum standaard bedrag voor kleine/lichte onderdelen). Dit is echt heel positief! Erg goede status update nadat een bestelling is geplaatst.
VerbeterpuntenHelaas is de levertijd op artikelen soms heel erg lang. (Metalen borglip voor Boa slot van Peugeot Speedfight = backorder)
Pluspunten
Snelle levering, stevige verpakking, overzichtelijke webshop.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing is zeer summier
Pluspunten
Via website makkelijk op te zoeken En ook zo makkelijk betaald vis ideal levering binnen twee dagen . toppie
Pluspunten
gebeurd me wat te vaak dat er staat opvooraad en je betaald en dan is het net uitverkocht ,toch u computer programma verbeteren denk ik aantal weergeven meschien ?
Verbeterpuntenrembours verzending postbode belt overal aan en dan geld weg en pakje weg dus verzend ook onder rembours is beter soms voor klanten in bepaalde wijken met veel mensen van oostblok landen helaas
Pluspunten
Beste scooterszaak van nederland.
VerbeterpuntenBeta onderdelen verkopen
vlugger leveren
Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke site
VerbeterpuntenKappen of blekkensets van het Merk DERBI is niet te vinden op deze site
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere benaming van producten en telefonische klantenservice zou al een hoop helpen
Pluspunten
Verbeterpuntenja ik heb een opmerking ik bestelde maar een moer en het kwam in een doos van heb ik jou daar had ook gewoon in een envelop gekend door de brievenbus onnodige porto kosten jammer gemiste kans
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik iets bestel en beide keren is het goed bevallen.
VerbeterpuntenJammer dat de Kymco onderdelen er niet meer bij staan.
Pluspunten
Bestelling via internet en mogelijkheid tot afleveren in winkel of aan huis. Site snel en duidelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering(top)
Pluspunten
goede producten geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf,die te vertrouwen is,en die iets voor je kan betekenen,ook al hebben ze het produkt niet in hun assortiment.
VerbeterpuntenZou niet weten wat ik verbeteren moet bij Easyparts. Nou 1 ding dan.Maar daar staan ze niet alleen. Er zijn velen,ook Easyparst die je alleen per mail kan bereiken.En dat is soms niet handig. Voor mij als chauffeur al helemaal niet.Ik ben dus verplicht om een internet account te hebben voor onderweg,wil ik met hun communiceren.Ik vind dat lastig
Pluspunten
het komtt heel snel maar ik heb lampjes gekocht bij julie en die waren ja een paar dagen als weer kapot
Verbeterpuntenjaa dingen die niet zo snel kapot gaan verkopen zou ik wel leuk vinden
Pluspunten
Online bestellen groot assortiment
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Goede prijs en redelijk snelle levering.
VerbeterpuntenIk had een grote bestelling geplaatst (±€350) echter van de spiegel set ontbrak de bevestigingsbout + contramoer. Bellen is niet mogelijk dus een mail hierover gemonteerd. Antwoord na 1 dag: spiegels zijn niet op voorraad dus het nasturen zal wel even kunnen duren. Volgens mij is deze bout redelijk universeel...?