Pluspunten
Website werkt erg handig door illustraties voor zoeken naar het benodigde onderdeel. Snelle service en volgens afspraak.
Pluspunten
niet al te duur en leveren snel
Verbeterpuntenmaak de website wat makkelijker voor mensen die niets tot weinig van brommers snappen
Webshop aantal beter bijhouden en niet de hele bestelling laten wachten op 1 onderdeel wat niet invoorraad is Of laten weten dat er op een onderdeel gewacht word.
Pluspunten
snelle reactie bij vragen, snelle overzichtelijke levering, redelijk colant bij foutieve leveringen
neen
Pluspunten
Alles prima !
Verbeterpuntenmisschien overdreven om een metalen vijsje via een pakket op te sturen. Ik zou tevreden zijn als dit in een gesloten enveloppe werd opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering en snelle afhandeling
VerbeterpuntenNog niet misschien in de toekomst
Pluspunten
rapidité d\\\\`expédition et de livraison : commande le mercredi 05/09 à 17h30 départ du produit le jeudi 06/09 livraison le lundi 10/09 à 14h05. Suivi informatique du colis très clair.
rossi stickers
Pluspunten
Bij kleine bestellingen die in een envelop kunnen niet een doos gebruiken. Kunnen de verzend.kosten omlaag.
Pluspunten
Veel originele onderdelen + tuning onderdelen Zeer betrouwbaar
Verbeterpunten/
Pluspunten
Flexibel en hulpvaardig
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle afhandeling en levering.
Ik heb een bedrijf en zou dus ook graag als garagebedrijf aankopen echter dat kon ik zo snel niet vinden
Gelijk een mailtje sturen als er iets niet leverbaar is en de resterende artikelen meteen versturen.