Pluspunten
Had het artikel eerder binnen dan verwacht.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering. Goede materialen. Makkelijke te bestellen online.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid voor minder technische mensen.
Pluspunten
ben altijd tevrede geweest van mijn bestellingen nooit probleeme gehat
Pluspunten
snelle levering ..
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
voor mij perfect.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
- Snelle levering. - Goede verpakkingen. - Prima kwaliteit v.d. artikelen. - Betrouwbaar in afspraken.
VerbeterpuntenNee hoor, ga zo door.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, levering gebeurt vaak al de volgende dag (als je besteld tijdens kantoor uren)
VerbeterpuntenAls je in menu orginele onderdelen je uitlaat hebt gevonden kun je niet aanklikken en bestellen. Dit gebeurde mij bij het zoeken naar orginele onderedelen bij een Piaggio Liberty
Pluspunten
Zeer possitief !!! Zeer aan te bevelen !!! Onvoorstelbaar snel en duidelijk ! Ik ben dankbaar.
VerbeterpuntenMaak uw bedrijf beter bekend door alle scooter/motoren forms.
Pluspunten
duidelijke en overzichtelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon goed, ook de levering en communicatie met personeel Easyparts
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Gemakkelijk & snel orders plaatsen. Goede & snelle afronding (betaling)
VerbeterpuntenMisschien iets meer praktische info bij de plaatjes van onderdelen.
Pluspunten
als je betaald hebt sturen ze het altijd meteen op
Pluspunten
snelle levering en goede opvolging van de levering.
Pluspunten
Klantvriendelijk, duidelijke specificaties via de website! Pracht bedrijf
VerbeterpuntenGeen, is al prima
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering , goede contact via de mail
Verbeterpunten1x heb ik 2 maanden moeten wachten op iets dat in de backorder was. Ik had het object niet gelijk nodig maar 2 maanden was Toch wel lang
Pluspunten
retour zending was snel verwerk. had een vraag gesteld over een product werd dezelfde middag nog een foto toegevoegt met de informatie die ik nodig had, helemaal TOP
Verbeterpuntenkan mischien nog wel iets meer product informatie geven
Pluspunten
Goede en zeer overzichtelijke website. Zeer snelle levering van producten.