---
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenLevert geen stage6 artikelen. levert niet in het weekend -1
Pluspunten
artikelen zijn duidelijk omschreven,weet ook precies welk onderdeel bij welk bouwjaar hoort,kwaliteit is goed en razend snelle levering
telefonische bereikbaarheid!
Pluspunten
Voordelig verzenden in nederland of belgie en snel bezorgd. Grot aanbod, mooie promoties en scherpe prijzen op alle artikels
VerbeterpuntenDe zoekfunctie is alfabetisch, de resultaten mogen persoonlijk op relevantie gerangschikt worden. Vb vario voor bepaald type scooter zoeken, dan staat deze pas onder de a van achterbrug en alle rubrieken tot letter V waar ik de varios vind.
Pluspunten
makkelijke site en levering is snel en netjes afgeleverd.
Pluspunten
Miste een artikel bij mijn bestelling. Even een mailtje en alles werd geregeld. Top.
Pluspunten
KOMEN AFSPRAKEN KEURIG NA
Prijs zelfde als op winkel
Pluspunten
goede behandeling snelle verzending top alles wat ze doen
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
Pluspunten
Oke
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooie produkten,(BCD), goede kwaliteit
VerbeterpuntenNee, ga zo door