Producten controlen voordat ze verzonden worden
Pluspunten
Veel variatie in kortingen/aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering van Pakketten, goedkoop, goedkopere verzending dan andere winkels,
VerbeterpuntenEasyparts heeft een telefoon nr nodig voor de klantenservice mail word minder snel behandeld, graag sneller reageren op email,
Pluspunten
goede site om te zoeken, op onderdelen etc. Soms staan dingen er wel eens dubbel in
VerbeterpuntenWerkelijkheid van site mbt in voorraad zijn klopt heel vaak niet. Op site staat dan in voorraad. Vervolgens bestel je het en dan als de bestelling afgerond is, dus pas als je betaald heb !! zie je in je bestelstatus dat het NIET in voorraad is en besteld moet worden. Heel irritant vooral als het maar 1 klein ding is en je de rest wel wil hebben.
Pluspunten
snelle levering! dat was zeker iets heel positiefs en zat goed in gepakt, geen beschadiging niks.
Verbeterpuntenmeer informatie bij de onderdelen. dat mis ik wel. bijvoorbeeld bij de cilinders of het hoogtoerig is, en voor dagelijks gebruikt. dat vind je bijvoorbeeld wel op andere site`s
Pluspunten
Overzichtelijk aanbod Goede prijzen Snelle levertijd en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenMeer aandacht besteden aan omschrijving onderdelen. Typeaanduiding voor welke scooter duidelijker maken en up to date.
Pluspunten
de communicatie via email gaat goed met dank aan Joost
Verbeterpuntenjammer van sommige levertijden,maar ja is een sfera nsl is ook niet de nieuwste meer
Pluspunten
Veel onderdelen.
VerbeterpuntenDuidelijkere indeling om de onderdelen te vinden.
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
ga op deze voet verder.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel antwoor op mijn gestelde vragen, en nadat ik het besteld had, supersnel in huis, binnen 3 dagen. helemaal super!
Pluspunten
het is snel veel zoek mogelijkheden gewoon goed super wat je horen wil.
Verbeterpuntenmisschien een opbouw van produkten laten zien is er al maar nog duidelijker . ik vind het zo ook al perfect
Pluspunten
snelle levering en originele onderdelen
Verbeterpuntenbeter controle van producten die in voorraad zijn.
Pluspunten
Grote voorraad, snelle levering en een overzichtelijke website.
VerbeterpuntenDe juiste afbeelding voor producten op de site zetten en de \\``op merk zoeken\\`` iets uitbreiden.
Pluspunten
goed bedrijf, goede prijskwaliteitsverhouding
Verbeterpuntenalles prima ,ga zo door