Pluspunten
VerbeterpuntenAflevertijdstip in overleg - nu bij de buren afgeleverd, wat onnodige vertraging kan opleveren.
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
een bedrijf waarn je zo goed als alle onderdelen van je scooter kan teugvinden is altijd top!!
Verbeterpuntengeen, alles houden zoals het is! Proficiat!
laat een product niet bestelbaar zijn als hij niet voorradig is. persoonlijk vindt ik niet gepast om wel geld aan te nemen van een klant en vervolgens pas 3 week later te leveren. ongeacht of het vermeld staat onderaan de beschrijving of een product al dan niet voorradig is. (is toch iets waar je snel overheen leest)
Pluspunten
ik zou het zelf NIET beter kunnen
Verbeterpunten/
Als een persoon veel onderdelen besteld , de onderdelen die op vooraad zijn direct Opsturen zodanig de mensen niet moeten wachten op de onderdelen die nog moeten besteld worden of in backorder zijn.
Pluspunten
goed verpakt
Verbeterpuntensneller leveren
Pluspunten
Snelle en vlotte levering Goede service Groot asortiment onderdelen Goede prijs kwaliteit vehouding En zeer goed ingepakt
VerbeterpuntenMisschien een belgische rekening of andere zodat betalen vanuit België sneller kan Meer onderdelen voor de minder bekende merken of merken die meer en meer voorkomen zoals keeway cpi tgb. ..
Pluspunten
ECHT EEN SUPER BEDRIJF, MET EEN UITSTEKENDE TOP KWALITEIT, ZOWEL SERVICE ALS PRODUCTEN !!!
VerbeterpuntenDE BESCHIKBAARHEDEN ZIJN MEESTAL KORTEN DAN ZE OP DE SITE STAAT! WAT DUS ECHT WEL EEN GOEDE ZAAK IS !!! DANK U!
Niets
Pluspunten
Echt een top bedrijf,blij dat er nog zo`n goede mentaliteit bestaat in deze tijden. Chapeau, gaat zo door....
VerbeterpuntenMiisschien iets meer keuze bij accessoires.....(Helmen,Scooterruiten)
Pluspunten
goed advies e nsnelle levering voor een aantrekkelijke prijs dit is zeker een pluspunt.
Pluspunten
Snelle afgandeling en zelfs bij vragen zeer snelle reactie en zijn zeer correct.
VerbeterpuntenSommige producten zijn ietsjes duurder als op een ander maar daar betaal je dan 11€ meer verzendkosten dus niet echt heel negatief.
Pluspunten
Goede service. Snelle Bezorging.
Pluspunten
Hele snelle levering Duidelijke foto`s om gemakkelijkte bestellen van originele onderdelen
Pluspunten
snelle levering veel keus
Verbeterpuntenbij sommige producten wat meer informatie bv. witte yamaha schouder tas. de afmetingen stonden er niet bij.