VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
altijd snel geleverd
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over jullie producten en mijn bestellingen bij jullie.
VerbeterpuntenMisschien hier of daar nog meer details voorzien en zien dat er bij elk artiekel een foto is?
onderdelen van oude scooters niet leverbaar
Pluspunten
Zeer goede en duidelijke website. Al vaker besteld en dik tevreden.
VerbeterpuntenLagere prijzen is altijd leuk!
Pluspunten
de kwaliteit van de producten, de klantvriendelijkheid
Verbeterpuntensnellere levering
Pluspunten
Ook voor niet zo populaire motorscooters veel onderdelen op voorraad.
Verbeterpuntenhowto op youtube misschien?
Pluspunten
Onderdelen die op voorraad zijn worden snel afgeleverd.
VerbeterpuntenHet afhandelen van backorders verdient wat aandacht
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt
VerbeterpuntenOp de site vermelden bv. Voor 15:00 uur besteld volgende dag in huis
Pluspunten
super snelle levertijd
Verbeterpuntenafmetingen bij de producten zetten
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Spijtig dat ik niet onmiddellijk de juiste banden heb ontvangen, daardoor heeft het mij wel € 21 gekost om ze terug te sturen. Nadien heb ik wel degelijk (vlug) de juiste gekregen.
nvt
Pluspunten
Na bestelling een zeer overzichtelijke tijdelijk tot aflevering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
kwaliteit en veel keuze
Verbeterpuntenlevertijd van bestellingen die niet in voorraad zijn
Pluspunten
goede levering en snelle levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Gekochte producten werden geleverd voor genoemde prijs, ondanks dat het uit de voorraad verdwenen was. Zeer netjes verpakt in doos met factuur.
VerbeterpuntenGoederen welke op voorraad zijn direct verzenden en na zending daarna in plaats van tegelijke tijd 2 pakketjes ontvangen.