Pluspunten
Snel, goedkoop.
Verbeterpuntenniet alles op voorraad.
Pluspunten
Zeer snelle levering van mooie stickers.
VerbeterpuntenDie stickers hadden ook in een (stevig) envelopje gekund in plaats van een doos.
Pluspunten
klantvriendelijkheid. correcte telefonische hulp.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennaleveringen sneller afhandelen.
Pluspunten
Snel, netjes en betrouwbaar.
Pluspunten
Duidelijk. snelle levertijd zodat ik de banden snel kon vervangen.
Pluspunten
10 duidelijk. Makkelijk te begrijpen en snel
VerbeterpuntenIk vind het goed hoef niks aan verandert te worden
Snellere levertijd
Pluspunten
Veel sneller leveren kan niet mijns inziens. Zaterdag besteld, dinsdagmiddag geleverd. Of 1,5 dag, gesteld dat in het weekend niet gewerkt wordt.
Pluspunten
Gewoon helemaal top!
VerbeterpuntenGeen stage 6 onderdelen.
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Perfecte levering, en zeer snel
nee
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering. waardeer ook de blow-ups van bijna alle gangbare scooters en daarmee gelinkte onderdelen.
Verbeterpuntennog betere link tussen originele onderdelen en wat er allemaal nog meer op past. via een omweg kom je er ook wel, maar dat zou nog net even beter werken.