Pluspunten
Makkelijk online bestellen en snelle levering.
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Easypart levert de juiste beantwoorden als je wat vraagd. en dat doen ze netjes bij mij. en geen gezeur over u moet niet zoveel mailen sturen want zo kunnen wij ons werk niet doen. zulke leveranciers heb je ook. maar als ik wat wil weten en moet weten dan kun je bij easypart versoenlijk op antwoord rekenen. en daar ben ik zeer blij om.
Verbeterpuntenzou het zo snel niet weten want alles is te zien en wel met uitleg. en waar het bij hoord. het kan bijna niet beter. en met tekeningen van je scooter is allemaal te vinden.
Pluspunten
overzichtelijke site, snelle levering en professioneel
Pluspunten
Duidelijk bestelsysteem en er word gedaan wat beloofd word.
Verbeterpuntenzoveel mogenlijk de te bestellen artikellen een afbeelding mee geven
Pluspunten
Veel op voorraad, snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenVoor mij valt er niets te verbeteren
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
produkt was op voorraad en is super snel geleverd ben hier goed over te spreken ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vlotte service prima website goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenbij aflevering bleek ik 1 item niet ontvangen te hebben dit was lastig aante geven op de website
mijn koppelingsdeksel was een beetje beschadigd, er zat en kras op
Pluspunten
Snelle bezorging.
VerbeterpuntenKleine pakketjes zoals velglint kan ook in een envelop worden verstuurd ipv grote kartonnen doos. Is bovendien ook veel goedkoper.
Pluspunten
Goed en overzichtig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg veel artikelen, zowel imitatie als tuning. Indien op voorraad, snelle levering. Prijs vaak wel goed. Ruime keuze banden. Origineel Yamaha onderdelen. Leuke merchandise/gadgets/wanna-haves.
VerbeterpuntenGeen Stage6 of Metrakit producten. Geen makkelijk contact ivm geen telefoonnummer, e-mail wordt soms wat laat op gereageerd. In het verleden stonden er vrij veel onderdelen op de website die niet (meer) leverbaar waren, hierdoor lange wachtijd in backorder en uiteindelijk geen levering. Beschrijving van het onderdeel kan wat bete
Pluspunten
Snelheid bezorging Kwaliteit Prijs
Pluspunten
Ze hebben het produckt dat ik zocht
VerbeterpuntenIk betaalde ongeveer evenveel verzendkoste als dat het produckt kosten