Pluspunten
Alles tot nu toe.
VerbeterpuntenNeen , zit perfect in elkaar
Pluspunten
goede website en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ben erg tevreden over de service en levering van de onderdelen
Pluspunten
na een probleem met de passing van de koelvin is het probleem accuraat en correct afgehandeld kan niet anders dan lof hiervoor geven
Pluspunten
goede site en overzichtelijke werking
Verbeterpuntenvoor zover ik mij herriner stond ``niet op voorraad`` er niet bij toen ik het bestelde, daarom heb ik ook dat kitje gepakt zodat ik het snel had. Later blijkt dat enkel 1 vd onderdelen verzonden was omdat het andere nog moest bestleld worden, en toen stond er ineen ``niet op voorraad`` bij. Dus mss een iets snellere voorraadcheck ?
Pluspunten
Alles is goed gegaan met de zending was wel laat maar dat kwam door postnl dag vertraging
Pluspunten
snel in retourgelden positief
Verbeterpuntenkennis van producten waarom gevraagd wordt
Pluspunten
snelle en goede service!
Pluspunten
Snel, veel voorradig, koop er graag.
VerbeterpuntenHet gedeelte mbt originele onderdelen linked niet naar onderdelen voorradig.
Pluspunten
De snelheid vd levering
Pluspunten
alles prima verlopen.
Verbeterpuntengeen,niets op aan te merken .
Pluspunten
Overzichtelijke site en veel op voorraad
VerbeterpuntenVrij dure bezorgkosten wat kleine dingen erg duur maken.
Pluspunten
snelle levering en duidelijkheid wat wel en wat niet op vooraad is
Verbeterpuntensite soms onduidelijk en moeilijk om bepaalde onderdelen te zoeken
Pluspunten
waar voor je geld
VerbeterpuntenDe levertijd
Pluspunten
Heel snelle levering en tip top in orde.
VerbeterpuntenNog geen ervaring met nazorg en garantie.
Pluspunten
de levering van het produkt en informatie via email was zeer snel en goed na het retouneren snel het bedrag terug op mijn rekening geeft een goed en betrouwbaargevoel