Pluspunten
Snelle levering Zonder fouten bezorgt
VerbeterpuntenKortingscoupons (yesimadutchman)
Pluspunten
Snelle en goede service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
veel onderdelen te krijgen
Verbeterpuntengroter assortiment .van andere scooter merken die niet op de site staan
Pluspunten
perfecte website, goede prijs en correcte levering
Verbeterpuntenlekker zo doorgaan, is prima
Pluspunten
Goede prijjs en een snelle levering :)
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
snel, goede service.
Verbeterpuntenwebsite vind ik soms wat lastig met zoeken, het zoeken op merk vind ik lastig omdat ik niet weet wat die merken maken/verkopen.
Pluspunten
Goede kennis in huis.
VerbeterpuntenBij geen voorraad en als er een onderdeel ook niet op voorraad van de leverancier is, duurt het erg lang voordat het onderdeel binnen is. Tijdens dat proces werkt het vrachtwagentje niet bij tracking. Terwijl ik destijds plotseling het onderdeel in huis had, na een zeer lange tijd.
Pluspunten
Zeer goed om het onderdeel te zoeken
VerbeterpuntenAlles werkt goed
Pluspunten
Prima indruk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Reageert snel op emails. Bestellingen worden relatief snel verzonden
VerbeterpuntenVeel dingen niet op voorraad, duurt lang voordat deze besteld zijn en geleverd worden. (Ik begrijp ook wel dat je niet alles op voorraad kan hebben liggen, maar toch vind ik de bestel tijd aan de lange kant)
Pluspunten
Erg fijn hoe je er als klant wordt behandeld. De service is erg fijn en je kunt merken dat er veel kennis is binnen het bedrijf.
blijven verder doen zoals het is
Pluspunten
perfekt.!!tot ziens
Pluspunten
Duidelijke website, snelle support, snelle levering
VerbeterpuntenHeeft u 0nog verbeterpunten of tips over dit bedrijf? nee