Verbeterpunten.
Pluspunten
Jullie hebben bijna alles
VerbeterpuntenIk bestelde 1 schroef, en deze werd in een grote doos geleverd. Hier betaalde ik 4 euro verzendkosten voor. Volgens mij kan zo een schroefje ook in een envelop.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Veel spullen leverbaar en redelijk snel tegen ook redelijke prijzen.
Verbeterpuntende site vind ik wat rommelig,soms zijn spullen moeilijk te vinden
Pluspunten
Heb zonder mijn bestelde cilinder kunnen retourneren... TOP!
Pluspunten
Alle originele onderdeln op type van de motorscooter makkelijk en snel te vinden
Pluspunten
heb het nog niet ingebouwt
Verbeterpunteneen beetje simpele bestellijst
Pluspunten
Ik heb laatst nergens M7 inbus bouten kunnen vinden totdat ik op easyparts keek. Ik had ze direct besteld en de volgende dag waren ze al afgeleverd. Assortiment is groot, affspraken nakomen en snelheid/levertijd bevielen ook goed. En de communicatie, via e-mail, was ook goed.
VerbeterpuntenMeer Puch onderdelen op de site zetten, die zijn en blijven altijd nog gewild.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
suppersnele en verzorgde levering volgens afspraak, zeer goede prijs !! van het personeel kan ik niets zeggen behalve dat ik nog een antwoord op een vezonden mail van 26 juni verwacht, dus daarom maar een 5 voor nazorg, groeten van een tevreden belg Patrick
Verbeterpuntenop mijn mail antwoorden ( grapje )
levertijd
Pluspunten
Het is altijd eng om iets te bestellen bij een bedrijf wat je niet kent. Ik bestel normaal gesproken alleen bij de grotere webwinkels zoals bol.com of my.com ect. Maar met alle respect goeie opvolging en perfecte track and trace. Ik ga deze maand direct mijn vervangende uitlaat bestellen. goed bedrijf en vooral houden zo!
VerbeterpuntenBetere uitleg over de onderdelen bv foto`s hoe een uitlaat of add-on eruit zien op een bepaalde scooter? Dit geeft een betere beleving bij de klant. het is moeilijk te beordelen of iets past of staat bij een bepaald type scooter.
Pluspunten
snelle levertijd.
VerbeterpuntenMeer informatie bij de producten plaatsen.
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntennadat een koper een mail heeft gestuurd zou het beter zijn om een bevestigingsmail/antwoord van easyparts te krijgen.
Pluspunten
Snelle levering, niet duur en levering goed verzorgd.
VerbeterpuntenMischien uitgebreider informatie over producten zodat je dit niet op internet hoef op te zoeken
Pluspunten
Zeer snel geholpen, en zeker het aanraden waard iedere mail werd ook binnen een dag beantwoord en naar tevredenheid
Verbeterpuntenhet is jammer dat er bepaalde merken niet meer voorkomen mbt orginele tekeningen.