Pluspunten
Snelle levering, prijs en assortiment
Verbeterpuntenmeer foto``s bij het omschrijving, maar dat is een tip
Pluspunten
Snel verzonden. Tweemaal toe een foutieve levering ontvangen. Keurig hersteld!
Pluspunten
zeer overzichtelijke site, scherpe prijzen en vlotte bestelling en betaling.
Pluspunten
Elke bestelling is altijd heel snel bezorgd geweest. Bij vragen ontvangt u snel een duidelijk en een heel beleefd antwoord.
VerbeterpuntenMisschien bij sommige artikelen iets meer uitleg voorzien en in het nederlands.
Pluspunten
Beschikbaarheid van originele onderdelen
Verbeterpunten...
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk en éénvoudig
VerbeterpuntenBeperkt gamma.
Pluspunten
1. Overzichtelijk 2. Snelle levering vergeleken andere grote scoot parts site`s. 3. je word goed/snel geholpen door de crew 4. Zeer uitgebreid Assortiment. 5.Makkelijk je onderdelen opzoeken op plaatjes als je de naam bijvoorbeeld niet weet. 6. nog meer kleine dingen; te veel om op te noemen
Verbeterpunten1. Bij redelijk veel producten ontbreekt Product informatie, heel jammer. 2. De Search is niet echt geweldig, een 6je op een schaal van 1 tot Google. 3. Niet altijd laagste prijs. Voor de rest helemaal PERFECT
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntennee
de bezorgkosten zijn aan de hoge kant.
Pluspunten
Grote sortering onderdelen, goede internet site, exploded view tekeningen zijn overzichtelijk en werken prettig.
VerbeterpuntenHele kleine onderdelen kunnen misschien ook per envellop verstuurd worden ipv zo`n te grote doos.
Pluspunten
Prima.
VerbeterpuntenNeen.
Verbeterpuntenr
Pluspunten
Dit is mijn eerste ervaring met uw bedrijf en dat is mij prima bevallen. Het uitlaatje wat ik besteld had was ter vervanging van een lekke doorgeroeste uitlaat van mijn dochter.
Verbeterpuntenuitlaatje paste niet 100 % maar kon hem wel prima monteren. 1 bevestiginngspunt zat niet helemaal onder de juiste hoek!