Pluspunten
groot aanbod en de pryzen liggen goed
Verbeterpuntenby sommige producten kan er meer info gegeven worden (in mogelyk )
Pluspunten
Spullen bijna allemaal op voorraad.
VerbeterpuntenBesteed geen bezoring uit aan GLS. Ze bezorgen slecht. Komen hun afspraken niet na en laten geen niet thuis bericht achter hierdoor heb ik mijn pakket meer dan een week te laat binnen! Doe hier iets aan.
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenVerkeerde producten geleverd
Beste Stefan, Zover ik heb kunnen zien heb je nog geen contact opgenomen met ons over een probleem. Wil je contact opnemen met onze klantenservice op http://www.easyparts.nl/klantenservice ? Laat even weten wat er mis is gegaan dan lossen we het op! Vriendelijke groeten, Siewert EasyParts.nl
Pluspunten
niet veel te veranderen. alles is volgens mij goed overzichtelijk
Verbeterpuntenvolgens mij niet veel te verbeteren
Pluspunten
Snelheid van levering, Goede opvolging van bestelling op de website. Klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenUitbreiden van het assortiment met stage 6 onderdelen, die gaan als zoete broodjes.
Pluspunten
Een mooie en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Altijd goeie ervaringen gehad met al mijn bestellingen bij Easyparts.nl Bij vragen altijd netjes via de mail geholpen binnen een schappelijke tijd.
VerbeterpuntenRetourzendingen. bij defecte producten (DOA) of levering van iets anders dan ik besteld had dan zijn de verzendkosten voor de koper, dat zou anders kunnen vandaar een 6 voor de nazorg. Voor de rest altijd alles netjes geregeld en afgehandeld!
Pluspunten
Ondanks foute verzending op juiste en nette wijze hersteld
VerbeterpuntenToch graag van een telefoonnummer gebruik kunnen maken.
Pluspunten
TOP !!
Pluspunten
overzichtelijke weergave van de onderdelen. per model alle onderdelen beschikbaar snelle levering lage verzendingskosten
Verbeterpuntenniet de goedkoopste
Pluspunten
alles was snel en compleet goed verzorg aangekomen. super tevreden over
Pluspunten
goed werk geleverd verder doen zo
Verbeterpuntenvoor mij is het goed zo
Pluspunten
Breed assortiment, artikelen zijn goed te vinden en een zeer snelle levering.
Pluspunten
Netjes verpakt
Verbeterpunten1 week lang moeten wachten omdat iets niet op voorraad was, oke dat snap ik. Komt mijn pakket aan, heb ik een verkeerde kap ontvangen. Ik heb een linkerkap ontvangen terwijl op de kap Rh (rechterkant) staat en ook op de afbeelding op easyparts. Heb ze een mailtje gestuurd of ze verzendkosten kunnen vergoeden bij retour. Nou maar hopen van wel..
Pluspunten
Het was de eertse keer dat we iets via jullie site hebben gekocht en alles is prima verlopen waarvoor onze dank.
VerbeterpuntenNeen alles was prima
Pluspunten
zeer snelle levering. Jammer dat ze alleen pakkingen enz. niet via enveloppe versturen.
VerbeterpuntenEnveloppe post. Sommige dingen vind ik wel erg duur maar nadere dingen weer goed gesprijsd.