Pluspunten
Duidelijke site Makkelijk betalen Wijzigen van bestelling is mogelijka als je snel doet en er wordt niet moeilijk over gedaan.
Pluspunten
dit bedrijf doet het prima ,,snel antwoord ,snel verstuurd ,,,verder alles correct
Pluspunten
Je kan prima vinden wat je hebben moet, ook voor leken prima te doen en de levering was perfect. Scherpe prijs, veel goedkoper kan je niet terecht.
Pluspunten
Snelle levering, als het niet voorradig is word het kostenloos nagezonden
VerbeterpuntenDe onderdeelnummers zouden eigenlijk zichtbaar moeten zijn, en meer foto`s van onderdelen. Was zelf zoekende naar stickers van de runner, maar moest ze op de gok bestellen en hopen dat het de juiste kleur was.
Pluspunten
ik had de bestelling geplaatst en de dag daarna was het in huis. ik had niet verwacht dat het zo snel bij mij zou zijn. ik vond dat echt goed.
Pluspunten
De service is snel en goed.
Pluspunten
Bijzonder snel, prijs is correct, juiste onderdeel geleverd
Pluspunten
Kreeg informatie over mijn onderedelen.
Pluspunten
Een bedrijf waar ik goede informatie vind[site] overzichtelijk,goede prijs /kwaliteit
Pluspunten
snelle levering , goede kwaliteit en service en altijd voor een goede prijs ! Ga zo door !!!
Pluspunten
Snel, betaalbaar en goed
VerbeterpuntenSoms zijn artikelen moeilijk te vinden en moet ik google gebruiken om toch het artikel te kunnen bestellen, maar het werkt.
Pluspunten
duidelijk te zien wat op voorraad is, leveren gaat altij snel
Pluspunten
-Personeel is zeer vakbekwaam en servicegericht. -uitstekende onderdelen, zowel origineel als OEM. -scherpe prijzen -snelle levering
Verbeterpunten-website oogt wat rommelig/schreeuwerig op het eerste gezicht.
Pluspunten
Kundig personeel, denken met je mee, afspraak is afspraak, fijn in het contact al is het via de mail.
Pluspunten
overzichtelijk
Verbeterpuntenga zo door