Pluspunten
snel , gekregen wat ik besteld hebt
Verbeterpuntenverpakking was 20x20x20 cm voor 1 velletje van 6 stickers van 5x8 cm dat kan ook in een envelop
Pluspunten
Goede winkel, snelle levertijd, prijs bij originele onderdelen aan de hoge kant.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website, alles heel snel terug te vinden. Gebruik makend van de tekeningen
VerbeterpuntenKunnen jullie de mogelijk niet voorzien om met bancontact vanuit Belgie te betalen. Nu enkel VISA en vooruit betalen, met het vooruit betalen gaan weer 2 à 3 dagen verloren op de levertermijn.
Verbeterpuntenscherpere prijzen
ik vermoed dat dit niet op te lossen is maar de verzendkosten waren al even groot als mijn onderdeel. misschien zou dit goedkoper kunnen. Ik had een tankdop besteld en deze kwam in een zeer grote doos aan maar kan gerust ook in een grote enveloppe opgestuurd worden wat de prijs nog extra zou kunnen drukken denk ik Mvg Olivier
Pluspunten
Snelle levering. Levertijd indicatie op site. Je krijgt wat je besteld.
nee geen tips of zo maar ga zo door
Pluspunten
Snelle levertijd, binnen 2 dagen binnen. Producten waren goed verpakt en van prima kwaliteit
VerbeterpuntenTot nu toe niet, maar ben nog maar net klant.
Pluspunten
algemeen goed, snelle levering en antwoord op je vragen.
Verbeterpuntendubbele bestellingen samen voegen , en wat echt een back order is achteraf sturen, want daar is toch al transport kosten al over betaald.
Pluspunten
Perfecte service en zeer snelle levering. Zeker een aanrader.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle service ze hebben alles
VerbeterpuntenSommige artikelen van slechte (en gevaarlijke) kwaliteit en wordt daarbij geen garantie gegeven. Er zou dan volgens easypart een opmerking op het artikel staan dat het maar gedeeltelijk bruikbaar is........... bellen is niet mogelijk, raar en niet goed
Pluspunten
Kwaliteit van producten is goed Goede samenwerking met PostNL
VerbeterpuntenMisschien is het mogelijk dat er een soort van ``voor 21.00uur bestellen volgende dag in huis`` handelwijzel kan komen
Pluspunten
uitgebreide site die zeer overzichtelijk is met veel origineele onderdelen.
Verbeterpuntende prijzen nog iets verbeteren. en de mappen van bv mhr remblokken opsplitsen in 2 mappen zodat deze sneller te kunnen downloaden . ook origineele onderdelen van bv keeway , cpi in hun gamma opnemen.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering, track & Trace is super.
VerbeterpuntenBeter aangeven dat jullie ook motoronderdelen leveren
Pluspunten
Betrouwbaar en levert de gevraagde artikelen.. Een vraag per email wordt snel beantwoord,maar is niet altijd genoeg.
VerbeterpuntenZou graag telefonisch contact hebben over diverse artikelen,waar ik vraagtekens bij heb...
Pluspunten
Kwaliteit,fijne website
Voordat u artikelen opstuurd controleren We hadden spiegels besteld en 1 van de spiegels had de draad verkeerd lopen. Gelukkig konden we dit zelf herstellen anders haden we het artikel terug moeten sturen.
Pluspunten
ik kan hier bijna alle onderdelen vinden die ik nodig heb
Verbeterpuntenspecifieke zoek functie binnen een model! zoals Uitlaat bocht onder de Gilera Runner. makkelijk te kunnen vinden
Bij een bestelling die niet leverbaar is niet 2 zendingen van schroefjes toesturen waar je niets aan hebt.