Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Vrij gunstige prijs. De getekende schema`s zijn dikke plus! Goede regeling voor artikelen in back-order. (in geval van leverproblemen)
VerbeterpuntenAls het even kan: de levertijd van exotische artikelen wat inkorten. (van toepassing op mijn situatie)
Wat betere informatie over de werkelijke levertijd van de producten.
Pluspunten
Makkelijk onderdelen bestellen, en niet te duur.
VerbeterpuntenDe levertijd valt tegen.
Pluspunten
goede snelle service. goede prijzen niet te duur. echt een top winkel.
Pluspunten
Via webshop besteld. Opzoeken benodigde artikelen is eenvoudig en levering & communicatie (track/trace, e-mail) hiervan is uitstekend.
VerbeterpuntenNvt
meer informatie bij de artikels proberen te plaatsen. zoals voorbeeld bij een cylinder: deze cylinder werkt goed met .... uitlaat of deze cylinder iste vergelijke met ...
Pluspunten
accuraat, informatief en kwaliteit
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Deze bestelling is te weinig geweest om een goed oordeel te geven.
VerbeterpuntenNiet op dit moment
Pluspunten
heel ruim aanbod, betalen is makkelijk
Verbeterpuntenverzenden mag wat sneller, bestellingen elders uit duitsland is gemiddeld 3 dgn, nu 1 - 1½ week
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle verzending, duidelijke omschrijving van de onderdelen die beschikbaar zijn per scooter merk/type
Verbeterpuntenals tip zou ik geven de website wat professioneler en duidelijker/overzichterlijker te maken
geen
Pluspunten
deze bedrijf verdiend een pre erbij echt goede service
Verbeterpuntenga op deze manier verder de service was echt geweldig
nee
Pluspunten
Goed en snel geleverd
VerbeterpuntenDat je niet kan replyen op een ontvangen mail. Waardoor je weer het contact formulier in moeten vullen.
Pluspunten
Veel producten, eenvoudig te zoeken
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
in eerste instantie verkeerde km teller kabel .is snel en goed opgelost door de juiste te leveren . en de te weinig geleverde rol voor de koppeling is snel na geleverd
Verbeterpuntenmisscien telefoonnies contact