Goed en betrouwbaar...

Het juiste onderdeel kunnen vinden en netjes op tijd geleverd...

Al vele malen onderdelen besteld bij easyparts en zoals altijd keurig geleverd, doen wat beloofd word, verreweg mijn favoriete webshop mede omdat er technische afbeeldingen beschikbaar zijn voor elk deel van de scooter en zo makkelijk op nummer de juiste onderdelen besteld, en vanwege de snelle levering en de goede klantenservice.

Niet zo goed

Omslachtig om iets retour te sturen

ieder keer : een geluk

Zeer gemakkelijk en rap. Juist een beetje duur.

Communicatie en levering top geregeld. Alleen geen pakbon in de doos maar dat is een persoonlijke voorkeur om dat wel te hebben.

Slecht

Slecht we krijgen een mail dat het is vast gehouden en geld kwijt zijn dus helaas nooit weer hier bestellen

Zeer correct

Keurig geregeld. Vlotte levering van goede producten.

Mijn eerdere beoordeling is een foute geweest. Alles is goed geregeld en zijn de afspraken nagekomen. Dank hiervoor.

Zeer snel

Makkelijk, snel, duidelijk

Easyparts is goed bereikbaar via mail en denkt mee. Goede levering van mij banden met gloednieuwe DOT codes.

Helemaal goed!

Prima site, bestellen gaat makkelijk, afhandeling en levering correct. Aanrader dus.

Prima zaak

Netjes snel en goed verzonden. Spullen goed verpakt… Een aanrader!

Snelle en goede service

Had de binnenband voor de motor besteld en de volgende dag in huis. Erg snel. Uiteraard ook tevreden over het product.

verlopen zoals verwacht!

verlopen zoals verwacht!

toppie...

Snel gevonden wat ik nodig had en supersnel bezorgd.

Alles goed gegaan

Bestelling zou pas na het weekend worden bezorgd, maar kwam al de volgende dag aan.

Matig

Ik mis 1 ding en dat is een koppelings plaat van een gilera gsm

Waardeloze transporteur.

Bestelde product lastig te krijgen. Dus puur uit noodzaak hier besteld. Producten nog niet binnen, zeer slechte communicatie van UPS. Reden dat ik hier niets meer zal bestellen is de gekozen transporteur: UPS

Goed geregeld

Snelle afhandeling geen gedoe

Altijd al goed verder geholpen,en alles in orde met bestelling en levering

Tot nu toe nog nooit problemen ermee ge kent.en toch al wel minimum 10 keer hier iets besteld.

Kleur prijs levering top

Uitgebreid assortiment

Mijn zoektocht naar een paar speciale bouten bracht me bij easy parts. Maat een groot assortiment ook scherpe prijzen en snelle levering.

Super content

Correcte en snelle service