Pluspunten
Duidelijk te zien welk product je nodig hebt op de site. En goeie klantenservice via mail.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
direct reactie
VerbeterpuntenAltijd kan het beter.
Pluspunten
da ze alles hebben
Verbeterpuntenda ze en beetje sneller met pakketen moeten sturen
Pluspunten
snelle levering.
VerbeterpuntenZo wel fijn zijn dat je een berichtje krijgt als het verstuurd is,want dan kan je daar rekening mee houden qua bezorging.
Pluspunten
Prijs, levertijd
Pluspunten
Duidelijke site, stipte levering.
VerbeterpuntenErg rote keuze maakt kiezen moeilijk.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik het een en het ander besteld heb, en de afhandeling is mij prima bevallen.
Verbeterpuntenzou niet weten wat
Pluspunten
nooit problemen gehad met de mensen van easyparts en altijd alles correct afgeleverd. Een artikel dat er niet was heb ik verwisseld in een ander en is allemaal zeer goed verlopen.
Verbeterpuntenniks op aan te merken, goed bezig jongens !
Pluspunten
goeie service en snelle bezorging
Als je lampjes in een grote doos opstuur. Zorg dan dat ze verpakt zijn tegen stoten. Zaten los in een plastic zakje. Grote kans dat ze stuk gaan
Pluspunten
Erg handig met onderdelen bestellen aan de hand van Tech plaatjes
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
prima club
Verbeterpuntensommige dingen duren beetje lang.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Betrouwbaar en snelle reactie op e-mail.
VerbeterpuntenEventueel telefonisch bereikbaar mbt tot vragen over producten etc.