Pluspunten
Zie de score hierboven, zegt toch genoeg
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Goeie duidelijke webshop.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
snel leveren
Verbeterpuntenverzendkosten te hoog
Pluspunten
Groot assortiment originele onderdelen en tekeningen. Veel leverbaar
VerbeterpuntenAls jullie aangeven dat een bepaald onderdeel leverbaar is, ik een bestelling plaats en dan niet leverbaar is, is dit vervelend. Vervolgens wordt beloofd dat het binnen 5 dagen op voorraad is. Vervolgens staat het in back order. En 2 maanden later ku
Pluspunten
alles goed verlopen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
snel, overzichtelijk, duidelijk en ervaringen in het verleden maken het redelijk betrouwbaar.
Verbeterpuntenhet zou prettig zijn, als er mee gedacht zou worden, wanneer b.v. een onderdeel te veel wordt besteld, dat dit dan op een of andere manier wordt geaccentueerd of gemeld of zo. Voorts heb ik mijn best gedaan om de plaatjes te downloaden, voor montage op de werkplek. Helaas moeilijk te doen. Jammer, zou service moeten heten.
Beter vertellen over het in back order staan hoe lang het gaat duren en /of een melding geven hoe lang het dan ongeveer zou gaan duren.
Pluspunten
Goedkoper als bij een dealer . Met dezelfde kwaliteit
VerbeterpuntenVroeger gebeurde de leveringen via Ups . Ik zou het terug een verbetering vinden om de klant de verzendwijze te laten bepalen en mits meerprijs een snellere levering kan bekomen.
Pluspunten
originele onderdelen
Verbeterpunteneen deellevering is geen levering
Verbeterpunten.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levertijd afspraak levering ruim op tijd juiste artikel communicatie via internet goed verpakt, geen beschadigingen prijs uitstekend
Prijzen zijn van ongeveer 20 euro naar 80 euro gesprongen!!!