Pluspunten
Snel geleverd, tekeningen verduidelijken prima.
Verbeterpuntennee.
ze moeten telefonisch berijbaar zijn
Pluspunten
heb alles correct gekregen !
Verbeterpuntenverbetering : er stond op levertijd tussen 4a7 dagen ... dus ik kreeg een mail waar jullie op bevestigen dat de betaling toe gekomen was , maar jullie vertelde daar niet bij dat het pakje nog niet verzonden was .... mvg mikey
Pluspunten
xxxxxx
Verbeterpuntenxxxxx
Pluspunten
je hebt snel je onderdelen in huis je wordt op de hoogte gehouden dat het is verzonden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goeie! blijven zo
Verbeterpuntennone
Pluspunten
Goede kwaliteit prijsverhouding ;)
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
komt afspraken na
Verbeterpuntensnelheid van levering
Pluspunten
snelle levering,onderdelen goed beschreven,netjes verpakt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Levering optijd, goede informatievoorziening bij back-order, contact zeer vriendelijk en duidelijk
Pluspunten
Veel onderdelen voor vespa SI bsteld die er snel waren voor een goede prijs ! Duidelijke site met doorsnee schetsen en daarbij de nog wel en niet te leveren delen. Lof......