Pluspunten
Hele goede service en snelle levering, wat je koopt krijg je. Heb geen contact gehad met personeel was een internet bestelling maar als deze net zo zijn als de levering krijgen ze ook een 10. Thanks
VerbeterpuntenHeb geen verbeteringpunten ga zo door.
Pluspunten
snel gelevert en goede kwaliteit
Verbeterpuntende onderdelen mogen iets goedkoper! onderdelen zijn moeilijk te vinden in de webshop!
Pluspunten
Goed ingepakt. Groot assortiment. Goede klantenservice. Verlaagde verzendkosten!!!!
VerbeterpuntenNog erg duur t.o.v. concurenten. Geen 24uurs levering.
Pluspunten
Had 15:00 besteld, 16:00 krijg ik mail dat mijn bestelling is verzonden... Nog nooit zo`n snelle actie gehad met een intenetorder
VerbeterpuntenDe beschrijvingen van producten missen vaak.
Pluspunten
prachtige site
Verbeterpuntenniet noodzakzlijk
Pluspunten
Super goeie verzendingen en zeer goeie site en bedrijf !
Pluspunten
Duidelijke webwinkel en levering volgens aangegeven tijdmarge.
VerbeterpuntenIk zou het tot nu toe nog niet weten.
Pluspunten
Snel en het juiste produkt .
VerbeterpuntenDe verpakking was veel te groot !
Iets meer informatie qua levering zou wenselijk zijn.
Pluspunten
komen de afspraken goed na. makkelijk zoek systeem . erg overzichtelijk. prijs/kwaliteit zijn OK.
Verbeterpuntenvoor verzenden nog een controle of onderdeel nog intact is.
Pluspunten
kennis kan ik niet beoorelen alsmede personeel en nazorg
Pluspunten
alles hierboven genoemd is al positief
Verbeterpuntengeen tips is ook goed
Pluspunten
De levertijd is gelukkig altijd binnen 24 uur.
VerbeterpuntenMeer olie soorten en smeermiddelen merken verkopen.
Pluspunten
Prima website, makkelijke betalingssite, duidelijke verzendinformatie, kortom ik ben een tevreden klant!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelheid, duidelijk.
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment, technische uitleg (effect van bepaalde onderdelen, moeilijkheidsgraad zelfdoen, alternatieven)