Pluspunten
Site geeft een goed overzicht. alle technische tekeningen van je scooter staan zijn duidelijke zichtbaar.
Verbeterpuntenmaten bij sommige artikelen zodat je beter kunt kijken of iets past of niet. meer foto`s bij de onderdelen.
Pluspunten
goede website.
VerbeterpuntenOpgegeven levertijden op de website bter nakomen of actualiseren.
Pluspunten
perfect, snel & goedkoop
Verbeterpuntengeen verbeterpunten,alles zeer goed geregeld.
Pluspunten
hebben en/of kunnen aan heel erg veel onderdelen komen. zeer overzichtelijke webwinkel, met makkelijk zoeken
Pluspunten
Betrouwbaar en snel. Groot aanbod.
VerbeterpuntenAls ik krukaslagers bestel, wil ik er wel 2 van hetzelfde merk. Kreeg 1 C3 lager van NSK en 1 C3 lager van SKF. Deze zijn niet gelijk qua rolweerstand. De SKF draait losser dan de NSK.
Pluspunten
Ik had 2 setjes besteld voor banden te repareren. In een van de 2 verpakkingen zat niet de cementlijm. Na een mailtje kreeg ik gratis een nieuwe set toegestuurd. Snel antwoord via de email en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenMisschien iets beter kijken of de verpakkingen compleet zijn, dat scheelt weer een setje gratis te doen :)
Pluspunten
snelle en overzichtelijke site. vlotte levering. goed verpakt.
Verbeterpuntenkan niet direct iets bedenken.
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke website met ruime keuze. Bij het aanmelden wordt niet het hemd van je lijf gevraagd, de reden waarom ik voor Easyparts koos. Het bestelde werd razendsnel en keurig verpakt geleverd. Bij een later contact met de klantenservi
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Henk, Jammer dat je een drie geeft, maar had je contact opgenomen met onze klantenservice dan had de bougiekap hoogstwaarschijnlijk omgeruild kunnen worden voor het juiste type? Aangezien het terugsturen van de kap waarschijnlijk duurder is dan de kap is hoef je die niet terug te sturen, dus als je even mailt met de klantenservice dan kunnen we je waarschijnlijk alsnog de juiste leveren. Vriendelijke groeten, Siewert Klantenservice EasyParts
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenhoge prijs
Pluspunten
ze hebben veel materiaal
Verbeterpuntenlevertijden. Duidelijk aan geven als het niet op voorraad is
Pluspunten
snelle leveringen duidelijke levering goede kwaliteit
Verbeterpunteneen balie waar je prodcten zelf op kan halen
nee
Pluspunten
duidelijke website, gemakkelijk bestellen.
VerbeterpuntenZe zouden eens uit vooraad moeten leveren of pas de betaling in moeten laten gaan bij levering. Nu moet je vooruit betalen en maar afwachten wanneer de spullen komen!
Beste Henny, Jammer dat je ons een 3 geeft. Helaas kunnen wij met 1,5 miljoen leverbare artikelen niet van alle artikelen de juiste levertijd voorspellen. In deze branche is de automatisering bij onze leveranciers helaas nog niet zoals wij die graag zouden zien. Wat betreft je bestelling. Mocht levering van een artikel te lang duren kun je op elk moment je geld terug vragen. Daar doen wij nooit moeilijk over. Vriendelijke groet, Siewert Klantenservice EasyParts
Pluspunten
Zoals altijd prima gegaan
Pluspunten
erg overzichtelijke site, kan altijd alles vinden wat ik nodig heb
Verbeterpuntenmail terug na een vraag
Pluspunten
Snelle Levering en gemakkelijke betaling via i-deal