Pluspunten
snelle levering van originele onderdelen
Verbeterpuntenaftermarket onderdelen mogen we lwat goedkoper
Pluspunten
Jullie zijn meestal wel de goedkoopste!
VerbeterpuntenHet duurt echt superlang voordat je je bestelling binnen hebt.
Pluspunten
een hele snelle levering wat ik helemaal niet had verwacht na 2 dagen was het van nederland tot in Belgie aangekomen
Pluspunten
Erg gedetailleerde internet site met een duidelijk om goederen te bestellen.
VerbeterpuntenPrijs is bij sommige goederen onrealistisch hoog en sommige goederen zijn weer opvallend voordelig in vergelijking met de andere internetsites.
Pluspunten
Ontzettend groot assortiment, en verhandeld de originele onderdelen van brommers, wat echt ontzettend handig is.
VerbeterpuntenSoms wel erg duur, had een keer een lampje nodig, kost op de site 12 euro, en in een scooterzaak 1,50. Dat is een te groot verschil
Pluspunten
Probleemloze afhandeling
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
geen antwoord
Verbeterpuntengeen antwoord
Telefonisch niet te bereiken, dit is wel eens lastig.
Pluspunten
Zeer snelle levering, zeer duidelijke website en gebruiks vriendelijk....
Pluspunten
lekker gemakkelijk bestellen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle levering, uitstekende service
Verbeterpuntenmoeilijk om terug te sturen, en om in contact te komen telefonisch, of email, bij verkeerde onderdelen
Pluspunten
Wat een voordeel is van jullie site dat je kan zien dat een artikel op voorraad is of niet. Daardoor een snelle levering. Zeer vriendelijk bestelsysteem.
VerbeterpuntenMeer onderdelen toevoegen zoals bijv. een shimset of een luchtfilterhuis voor Beta Ark. En prijsaanpassingen t.o.v. andere site`s. Heb laatst bij een andere site een order gemaakt omdat bijv. een DR cilinder bij jullie € 159,- is en elders € 124,-. Voor die € 25,- kan je nog leuke parts bestellen.
Pluspunten
Leuk bedrijf met breed assortiment in verschillende prijsklasses! Geschikt voor zowel dagelijkse gebruikers als de professionele tuners. Veel producten zijn zo uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. De service is erg goed. Stel een vraag en je hebt op korte termijn antwoord. Site is erg overzichtelijk, bovenal kun je veel bouwtekeningen vinden
VerbeterpuntenSchiet me zo niets te binnen, zou zeggen ga vooral zo door dan zit het wel goed!
Pluspunten
De snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
supersnelle levering en nooit beschadigde onderdelen of verkeerde onderdelen ga zo door :)
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Breed en diep assortiment onderdelen Website mooi en uitgebreid
Verbeterpuntentot op heden niets. Zo vooral verder gaan....
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Vragen via E-mail worden netjes beantwoord.
VerbeterpuntenLet op wat er bij de producten gemeld of getoond wordt op de site, bijvoorbeeld schokbrekers in de kleur zwart laten zien,maar chroom op voorraad hebben onder desbetreffend onderdeel nummer.Ik heb begrepen dat de leverancier geen zwart op voorraad heb, enkel nog chroom... meld dit op uw webshop, daarmee voorkomt u telleurstellingen bij uw klanten.