Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website
VerbeterpuntenBeter de bestelling nakijken of de artikelen in het juiste aantal aanwezig zijn/niet beschadigd zijn.
Pluspunten
De spuitbussen die ik gekocht heb waren goedkoper dan bij andere winkels en verzendkosten waren niet hoog.
Kappensets in meer kleuren zetten
Pluspunten
Ok
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
heel veel keus
Verbeterpunten20
Pluspunten
voorwerpen op voorraad altijd binnen de 3 dagen thuis bezorgd, mooi verpakt in een mooi doosje.
Verbeterpuntenbackorders laten wel lang op zich wachten
Pluspunten
s`middags besteld, volgende dag in huis, communicatie helder en duidelijk, onderdelen prima verpakt, niets op aan te merken.
Pluspunten
super snel
Verbeterpuntenperfecto
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenProducten die op de site als leverbaar staan, blijken dat niet te zijn. Heb ik tweemaal gehad met de bestelling van Piaggio lakstift en spuitbus kleur 331
Pluspunten
groot gamma aan onderdelen, gemakkelijke catalogus online, snelle levertermijn.. kortom heel goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Als de spullen op voorraad zijn is de levertijd perfect, er zit dan 1werkdag tussen bestellen en leveren. Ook als je zelf een bestelfout maakt, zoals mij gebeurd is, wordt dit zonder problemen en kosten hersteld. Tot mu toe, ik heb meerdere malen besteld, is de kwaliteit van de spullen goed.
Pluspunten
geloofwaardig , gemakkelijk
Verbeterpuntenafsraken omtrent levering aan huis, wanneer , tijd , kan beter , bij de eerste levering stond de koerierdienst plotseling aan de deur , goed dat er iemand tuis was , anders ??
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment en de verzendkosten zijn te betalen!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
het product was goed gelevert
VerbeterpuntenJa stuur het product wat u beloofd op het plaatje
Pluspunten
voor ons een goede organisatie behalve de prijs van de artikelen is soms aan de hoge kant
Verbeterpunten-