Pluspunten
Service, levertijd en uitgebreid assortiment
Verbeterpuntenwebsite kan wel wat meer compleet gemaakt worden met afbeeldingen en nederlandse beschrijvingen
Pluspunten
Dinsdags lampjes besteld en woensdag al binnen! Super!
Pluspunten
de onderdelen zijn snel binnen na bestelling
Verbeterpuntenonderdelen beter nakijken voor verzending
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntende in voorraad art. eerst bezorgen
Pluspunten
echt pluspunt is de supersnelle levering.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Geen klachten over de levering en service
VerbeterpuntenHet niet kunnen aangeven hoe het verzonden moet worden.
Pluspunten
Het totaal oordeel is bij mij een 9. Bestelling plaatsen ging prima en de bezorging niets over te klagen.
alles mee geven (rubbertjes enzo
Pluspunten
ga zo door ben gek op jullie website. m.v.g. Fabian
Verbeterpunteninfo op de site is soms niet heel duidelijk of type,s kloppen niet helemaal
Pluspunten
goede prijzen snelle levering
Verbeterpuntentechnische database van alle scooters
Pluspunten
gebruiksvriendelijke site en correcte en snelle levering
Pluspunten
Correcte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geen
Verbeterpuntende juiste spullen sturen zou handig zijn
Pluspunten
Snelle levering, goed georganiseerde site. Duidelijk.
VerbeterpuntenVerzendkosten vallen hoger uit voor kleinere onderdelen.
misschien zorgen voor meer afbeeldingen als dat kan? en meer uitleg over de producten mag ook. dank u.
Pluspunten
supersnelle levering en toezendig van werkplaatshandboe! Top!
Pluspunten
zeer snel alles ontvangen en een goede service. ook al ik een mail met een vraag stuur had ik binnen een dag reactie. top!