Makkelijk en snel gelevered

Goede producten

Vlotte communicatie en snelle afhandeling en bezorging

bestelling goed bezorging slecht

easy parts goed.UPS slecht alleen bezorgdatum met als opmerking voor het einde van de dag ja ja zo onduidelijk daar heeft uw klant niks aan.het zou een reden kunnen zijn om niets meer te bestellen bij Easy Parts.ga eens praten met UPS !!!!!! succes verder.

Gewoon goed

Het juiste product em snel thuis

Snel, eenvoudig

Super snel, overzichtelijk en goed van prijs !

prima afhandeling

km kabel besteld maar die pastte niet op de teller.na overleg de originele kabel gratis gekregen, wat een prima service.

Perfect!

Besteld en andere dag in huis. Prijs was minder als bij anderen, dus het artikel was goedkoper. En perfect verpakt gekregen.

Zeerr slecht

Ikwacht nogsteeds op mn pakket bezorger s zognaamd langsgeweest terwijl ik thuis was ? Niemand s gekome

Goed product, snelle levering!

Top service!

Ben al jaren vaste klant, altijd prima en snel geholpen!

Gewoon goed

Goed en gewoon goed

Groot assortiment en snelle verzending

Meerdere keren besteld bij easyarts betrouwbare shop met groot assortiment en handige technische tekeningen , en ze hanteren ook scherpe prijzen en snelle verzending

Bestelling nog vroeger gekregen dan verwacht

Komt zijn afspraken na

Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld ,en me teen top.

Aanbevelen

op tijd gelevert

adverteren met onderdelen die niet te bestellen zijn

Helaas, onze bestelling is niet helemaal goed verlopen. Na bestelling en betaling bleek een onderdeel niet meer voorradig en ook niet na te bestellen waardoor we het belangrijkste onderdeel niet hebben kunnen ontvangen. Wel ons geld teruggekregen natuurlijk. Daarnaast zijn de ervaringen met de koerier UPS niet geweldig. Door een omleiding wordt er gewoon niet geleverd aan huis en moeten we als nog naar een ophaalpunt. Ik beveel easyparts wel aan maar voor ons pakte het net slecht uit

Alles geleverd en tevreden

Goed, zoals altijd, maar de communicatiemogelijkheden mogen nu wel eens uitgebreid worden.

Zoals altijd goede prijzen en doorgaans is de levertijd zoals aangegeven op de website. Mocht dat niet zo zijn, dan volgt er een mailtje met een verwachte verzenddatum. Communicatie kan anno 2021 nog steeds ALLEEN maar via email. Ik snap dat dat voor de heren van Easypart zelf wel lekker eenvoudig werkt, maar het is niet meer van deze tijd en volgens mij zelfs verplicht in ieder geval één direct communicatiemiddel (telefoon, chat, skype, whatever) aan te bieden. Desalniettemin wordt email wel degelijk snel beantwoord. Verzending gaat altijd prima, UPS handelt dit doorgaans af en doet dat snel en betrouwbaar. De spullen zijn altijd prima verpakt.

Stipte levering

Bestelling zonder probleem

Goede kwaliteit producten snelle levering

Producten met 2 werkdagen geleverd en alles was zoals het hoort nieuw en origineel. Ook de technische tekeningen zijn erg handig voor originele onderdelen. Top site

super geregeld

Helder en duidelijk bestellen en snel geleverd.

goede service

Bestellingen woerden altijd keurig op tijd verstuurd en Je krijgt altijd precies wat je heb besteld!

Goed, snel en correct geleverd

Een goed verloop wat informatie van de zending betreft binnen 48 uur ontvangen.

pefeckt!!!!

snelle verzending goede prijs ook oem onderdelen

mijn bestelling goed en snel ontvangen

alles super naar wens

Netwerk 130