Is al ver vanuit de vorige eeuw prima!!!

Ben al lang klant bij EasyParts en dat ben ik dus nog steeds naar volle tevredenheid, prima klantenservice waar je ook gehoor krijg, wat de vraag ook is... en niet geheel onbelangrijk... een super nette en snelle levering van je producten.

Heel goed en rap

Elke keer was ik gelukkig; alleen dit keer, mis er één artikel; deze was niet op vooraad maar wel in de computer.

Laat besteld en volgende ochtend binnen en keurig bezorgd top

Duur

Duur de onderdelen

Snelle levering,

Product goed. Verpakking kapot heel gat erin.

Het product is goed. Alleen de verpakking van de doos was helemaal kapot. En der zaten gaten in de doos. Zo is het niet goed beschermd.

Redelijk

90 euro en dan pas gratis verzending vindt ik iets teveel van het goede.verder prima.

ok

Goede en correcte verzending,vandaag besteld morgen in huis

Super adres ,vlotte verzending

Perfecte klantenservice

Verkeerd besteld. Één mailtje. Probleem opgelost. Onderdelen volgende dag in huis.

Normaal heel goed

Ik heb zeer tevreden , maar de laatste keer had ik een bestelling staan maar vergeten te betalen. Volgende keer zou ik graag een herinnering willen na een week , of ik de bestelling nog wel wil .

Heel goede communicatie

Positief

Ze zetten er vaart achter, voor de aangegeven levertijd zijn de producten al bezorgd.

super!

super snelle levering, correcte dienstverlening

Gewoon snel en goed

Diverse onderdelen besteld en netjes geleverd, kleine tip voor easy part is om de dozen goed af te vullen met plastic.. zodat er geen beweging van het artikel in de doos plaats vind... de kans op schade is dat veel kleiner! Easy Part heeft een prima website en alles is super duidelijk. Prijzen zijn oké!

Makkelijk te bestellen, duidelijke tekeningen en goed artikel

Overzichtelijk en snel

Goed kunnen bestellen. En snel verzonden.

super

het juist onderdeel en snel geleverd

Goed en snel

Gewoon super

Makkelijk bestellen, snel geleverd en supergoed verpakt. Gewoon SUPER!

Ik heb mijn bestelling altijd correct ontvangen en als er iets was werd ik steeds correct gecontracteerd

De service was fantastische

Ik bestelde er iets. Was niet meer op voorraad en gemakkelijk kunnen annuleren en snel geld terug. In 1 woord: TOP

Snelle accurate verwerking en levering van mijn bestelling.

De bestelling werd snel verwerkt. Het "fragiele" carroserie onderdeel werd zeer zorgzaam verpakt en verzonden, top !

LATEN JE STIKKEN!

Heb een uitlaat besteld! Was niet zoals het omschreven was! Eindstand willen ze maar 10% vergoeden alsof het mijn schuld is..

Na mijn bestelling werd het pakket snel verzonden en werd ik op de hoogte gehouden van de status. Onderdelen zoals omschreven en correct.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend