Goede omschrijvingen op de website met een vlotte levering. Toppie

Betaalbaar, snel en op tijd geleverd

Was de dag na mn bestelling al in huis. Was even geïrriteerd toen, 10 minuten na mnbestelling, ik bericht kreeg dat het niet de volgende dag in huis zou zijn (wat wel geadverteerd werd). Gelukkig was dit n dotje van de bezorgdienst.

Goed voorraadbeheer systeem. Op voorraad is werkelijk op voorraad. Volgende dag al geleverd. 4 andere winkels konden het product niet leveren terwijl ze aangaven op hun website dat het op voorraad was of leverbaar.

Prima bedrijf.

Een prima bedrijf met heel veel onderdelen voor de scooters.

duidelijke site

zeer duidelijke site goede feedback

Altijd goed

Mijn ervaring is altijd goed,, snelle levering en gaat nooit iets fout,, beetje jammer dat ik bij mijn laatste bestelling 1 artikel mist en dat er nog niet op gereageerd is nadat ik een mail gestuurd heb, Ook lastig dat ik men niet telefonisch bereikbaar is.

prima, bestel hier vaker

Juiste is geleverd, eigenlijk mijn vaste adres

Keurig geholpen!

De accounts op de website heb ik mee lopen stoeien. Maar gelukkig zijn er ook nog mensen....... En die hebben mij keurig geholpen.

Zonder problemen alles kunnen bestellen en een vlotte levering

Zonder problemen alles kunnen bestellen en een vlotte levering

Duidelijke site, prima prijs

Onderdelen snel gevonden, prima prijs.

Ik doe al 10 jaar bestellingen bij deze bedrijf en dat blijf ik nog doen.

Geen probleem met Easyparts over de jaren Ik wordt altijd netjes geholpen. Bestellingen gaan altijd super goed Klantenservice is top Ik heb niks te melden op basis van slechte ervaring Ik raad mensen dit bedrijf ook zeker aan.

Als je iets besteld is h et er super snel en goed.

Snelle levering, jammer alleen dat UPS niet aanbelde.

snel thuis komt overeen met foto op de site

veilig en snel thuis .is wat ik er van verwachte

Goede duidelijke webshop

Webshop met duidelijke tekeningen en voorraad melding. Ook een alternatief artikel wordt aangegeven. Snelle verzending, en goed verpakt.

perfect

heel tevreden

Correct

Alles werd op tijd en correct geleverd

top

super

Gewoon goed

Fietsendrager besteld , lekker snel geleverd , prima.

Goed service

Bestelde een gehele uitlaat zoals op foto, echter heb ik alleen de uitlaat zeer vlug gekregen, zonder het warmte schild en pakking, parking ook al toegekomen n'a betaling, schild ging men mij naturen wacht nog steeds op.

Goed als altijd!

Vaker wat besteld, en is altijd perfect gegaan.

Super service

Had bestelling geplaatst ging makkelijk onderdelen een dag eerder hier

Snelle en correcte levering, product past niet !

Stator TNT besteld, welke zeer snel geleverd werd. Echter, bij montage bleek de pick-up van de stator niet te passen, zelfs niet na aanpassing. Helaas noodgedwongen ander merk gekocht, en gemonteerd. Slechte beoordeling is dus eigenlijk voor TNT, niet voor Easyparts.

Goede service, snelle levering en goed verpakt

Behulpzaam en snel

Snelle levering en aanvulling/correctie op bestelling is mogelijk. Contact met servicedesk uitmuntend. Geen knollen voor citroenen.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend