Vlotte en correct

Vlotte en correcte levering.

Goede producten

Goede producten voor een goede prijs, ruim assortiment. Alleen jammer dat ze Ups gebruikten als vervoerder, levering lang geduurd, slechte communicatie en track en trace klopte niet.

Snel verzonden

Duidelijke communicatie en supersnelle leveringen

Mooie duidelijke website met veel bruikbare informatie. Makkelijk bestellen en snelle leveringen.

niet tevreden over de tijd van een levering

als 1 artikel niet voorradig is wordt de bestelling niet verzonden, maar je krijgt ook geen terugkoppeling waarom het niet verzonden wordt. ik had begin november een bestelling gedaan en 1 artikel was pas 2e week van januarie leverbaar. terwijl ik op de onderdelen zat te wachten. ik kreeg ook geen mailtje of telefoontje om een oplossing te vinden. erg jammer.

Bestellen en afleveren zeer goed alleen soms zeer slechte kwaliteit

Bestellen en verzendingen gaan goed alleen soms zeer slechte kwaliteit

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Super tevreden

Super tevreden. Aanrader

Niet compleet

Jammer dat het de bevestigingen er niet bij zaten maar dit is super goed opgelost door easyparts zal hier zeker vaker iets bestellen

perfect

snelle verzending en alles was zoals beschreven

Quality and fast dilevery

Goede levering, zelfs eerder dan verwacht

Ruime sortering en goede prijs

Snel en goede service

Kapot onderdeel en 2 dagen daarna een nieuwe geleverd

Goed verpakt en op tijd geleverd

Minpuntje is dat DHL mijn pakket 2 huizen verder had afgeleverd zonder mij op de hoogte te stellen. Komt helaas steeds meer voor.

zeer goede service

zeer goede service

goede spullen

net en snel geleverd

Jammer dat sommige onderdelen niet in het Nederlands wordt verwoord.

Excellent Service.

First time experience was excellent.

Uitstekend altijd

Snel als altijd

een aanrader

top , snelle service

Vlotte levering

Eerder binnen dan verwacht in orde

Er moet betere communicatie vanuit jullie kant komen

Ik bestelde een uitlaat voor mijn brommer, dit artikel kon pas ergens in januari geleverd worden. Dit kreeg ik pas te horen na zelf vragen. Daarna zelf vragen om andere uitlaat en die was wel leverbaar binnen 3 dagen... werd iets in het systeem niet goed verwerkt duurde het nog een week...nadat ik zelf weer contact had opgenomen via dat stomme formulier...zou liever gewoon direct bellen.. en dan had ik geen account en kon ik niet het bedrag wat ik moest bijbetalen betalen. Account werd aangemaakt toen pas kon ik betalen. Maat ook hier moest ik zelf om vragen... dat kunnen jullie toch wel zien of er een account is aangemaakt? Al met al vind ik het erg jammer dat er zoveel fouten gemaakt worden en er niet gewoon word gecommuniceerd...met mevrouw uw onderdeel kan pas in januari geleverd worden en niet binnen de 3 dagen zoals je lijkt te krijgen omdat je een geschatte levertijd krijgt...die na 2 weken niet gehaald word en je dan zelf moet vragen...beetje jammer.

Jullie zijn wel snel met leveren top.Maar ik wacht nog steeds op een artikel me beenschild tmax 530

Ik wacht nog al 5dagen op me beenschild van Tamx 530

Snelle levering, prijs is ok

Makkelijk te bestellen mbv de technische tekeningen. Super snel geleverd! Top

Netwerk 130

1446 WR Purmerend