te lang op, onderdelen gewacht

heb een maand moeten wachten op onderdelen normaal nooit zo lang

snel efficient, en correct

al jaren klant bij easyparts

Altijd goed

Altijd super, bestelling altijd optijd binnen

Alles verlier perfect

Reeds meerdere malen besteld bij deze webshop en zoals altijd verliep ook deze keer weer alles perfect .

goed maar vrij duur

snelle levering ,degelijke onderdelen maar wel vrij duur van prijs.

Snelle levering, makkelijk bestellen maar toch 1 kleine opmerking.....

Via de onderdelen tekening makkelijk en snel bestellen. Alleen als ik een M4 inbusboutje met bijbehorend ringetje bestel dan verwacht ik ook een M4 ringetje. Helaas zat er een M10 ringetje bij dus helaas klopt er ergens iets niet. Was verder geen probleem, ik had zo'n M4 spring ringetjes zelf nog liggen.

Fantastisch zoals altijd!!!

Op tijd goede service

Producten als beschreven snelle levering. En snelle respons bij vraag waar mijn producten bleven. Het bleek echter niet aan easyparts te leggen maar aan sinterklaas die het pakketje bij andere pakketjes had gestopt.

Beste online shop voor Aprilia onderdelen

Ze leveren snel, je ziet wat ze op voorraad liggen hebben, en als ze het niet op voorraad liggen hebben heb je het alsnog binnen de 10 thuis geleverd. Ook de prijs is best tegenover de concurrentie. Mooie lay out van originele onderdelen.

Perfecte levering

De onderdelen waren perfect

Alles netjes geleverd, op tijd.

super snel geleverd

volgende keer weer.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke site, goede uitleg en prima retourenbeleid ! TOP !!

Bestelling goed aangekomen.

Duurde wat lang en het onderdeel paste niet, dus moest ik het met veel moeite en improvisatie passend maken

Snel snel snel binnen helemaal top

Hele snelle levering

Ik heb wat onderdelen aan het einde van de middag besteld. De volgende dag was alles al binnen. Alles paste perfect!

Snel en volgens afspraak geleverd.

Snel en volgens afspraak!

Des années que je commande chez easyParts, toujours satisfait, livraison rapide, Je recommande.

prima snelle service

genoeg originele onderdelen en prima levering!

Ruim voldoende

Je krijgt netjes wat je besteld. En communicatie is goed. Maar de geschatte levertijden van onderdelen die niet op voorraad zijn klopt niet. Het zijn dan wel geschatte levertijden maar als het dubbel zo lang is, hebben ze een slechte gok gemaakt . Verder prima

Snel goed en netjes.

Toppie

Mijn foute bestelling werd snel geannuleerd en gecrediteerd dankzij Bram. Nogmaals bedankt hiervoor.

Volgens afspraak levering ontvangen.

Snelle en duidelijke leveringen

Lang wachten en maar de helft ontvangen

Ik mis de helft van mijn bestelling

De beste service!

Voor snelle levering moet je bij easyparts zijn Pakjes altijd op tijd En de service is ook altijd top Zorgen voor de klant check

Netwerk 130

1446 WR Purmerend