Top service snelle verzending

Goed verpakt en super service

heel eerlijk en snel in reactie

altijd op tijd eerlijk en duidelijk website

Goed het was het goede product wat ik toe gezonden kreeg Alleen zou het beter zijn , als er spullen gevraagd worden gelijk in de winkelwagen zetten zodat de klant als nog niet alles weer aan hoef te vinken

Het komt allemaal goed!

Cilinder besteld , Barikit 50cc echter een 125cc geleverd. Gemaild en een een retour label UPS voor verzending ontvangen via mail . Tevens het advies om alvast een gelijkwaardige cilinder te bestellen want gevraagde cilinder niet meer op voorraad. Zaterdag cilinder retour..even wegbrengen naar UPS punt. Dinsdag 2e cilinder (DR) ontvangen en gemonteerd. Tevens dinsdag mail bevestiging ontvangst geretourneerde cilinder en creditnota. Woensdag geld op rekening. Conclusie : Het komt allemaal goed. Top afgehandeld.

Geweldig, snel, duidelijke website!

Alle bestelde (niet courante) artikelen waren keurig eerder dan beloofd binnen.

Jullie zijn top

De bestelling geplaatst volgende dag kon ik het al ophalen snelle service topp

Passende stukken en snelle levering

Eerste bestelling en zeer tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Onderdelen besteld, een dag later correcy en compleet ontvangen.

Duurde vrij lang voor een setje remblokken bijna twee weken

Setje remblokken kwamen ruim 2 weken later binnen vond t erg lang duren Voor een setje remblokken ik bedoel ik heb ook meteen betaald anders wordt de order niet verwerkt en dan moet je best lang wachten vind ik Zou veel sneller kunnen

perfect

gewoon zoals het hoort , perfect (zoals steeds)

Besteld om half een in de middag, bezorgd in de avond van dezelfde dag om half negen! Beter kan ‘t niet

Zeer zeker aan te bevelen.

Bij vragen een snelle en duidelijke reactie per e-mail alsook snelle levering van goederen. Kortom, hier ga ik meer bij bestellen.

top

correcte afhandeling

lange levertijd

Ik had producten besteld die allemaal voorradig bleken. Achteraf bleek er 1 product toch niet op voorraad te zijn waardoor de levertijd bijna 3 weken werd. Ik vindt het systeem (pas versturen als alles binnen is) op deze manier slecht.

Snelle verzending

Geen problemen gehad.

Goeie services

Hele goeie services. Snelle levering zeker aan te raden voor je scooter onderdelen

Snelle levering, maar geld terug bij retour delen is iets anders.

Top webshop

Duidelijke webshop en snelle levering

Prima netjes geleverd

Ik vind wel.jammer dat ze wachten tot laatste onderdeel daadwerkelijk binnen is.

Prima kwa bestellen

Niet de juiste delen "oem" ontvangen. Imi. Past wel maar is wel anders. Jammer. Veder snel en aan te raden. Wel zelf goed kijken "als er foto's zijn"

groot assortiment

originele onderdelen, snel geleverd

Goede communicatie en het onderdeel was hier het goedkoopste.

Netwerk 130

1446 WR Purmerend