Vorige week vrijdag een broek binnen gekregen die ik niet had besteld! Verkeerde kleur! Gelijk een mail gestuurd en zaterdag retour verzonden. Geen reactie op mijn mail gekregen! Dinsdag maar zelf gebeld en ik zou mijn geld terugkrijgen. Dinsdag is mijn retour ontvangen. Woensdag weer met ze gebeld. Mevrouw zei dat hij net binnen was. Nu vrijdag nog steeds geen mail of geld terug! Jammer dit!
Ik ben altijd zeer tevreden over de mooie kleding en kwaliteit ervan. Ook de verzorging van de spullen bij verzending is goed en bij de afhandeling van retourzendingen zeer adequaat. Sinds DHL wordt ingezet is het zeker zo eenvoudig om verzendingen te retourneren en is de communicatie hierover prima. Wel zie ik vaak dat DHL meldt ze ons niet thuis troffen terwijl we er wel waren. Maw, ze zijn niet geweest en hebben pakket daarom zonder meer bij buurtdepot bezorgd. Geen enkel probleem voor ons dit daar dan op te halen, maar gemelde reden hiervan klopt dan niet.
Hi Mariska, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie kleding, kwaliteit en de zorgvuldige afhandeling van verzendingen en retouren. We begrijpen je punt over de communicatie van DHL en nemen dit mee om waar mogelijk verbeteringen te stimuleren. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Gevarieerd aanbod (prijs/kwaliteit), mooie website. De stijl leunt aan bij waar ik van hou. Netjes verpakt in stevige kartonnen doos. Correct retourbeleid.
Hi Ann, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het fijn dat ons gevarieerde aanbod en de stijl goed bij je passen. Ook doen we ons best om alles netjes en zorgvuldig te verpakken, zodat jouw bestelling in topconditie aankomt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken, mooie kleding, goede service. Alrijd een persoonlijk briefje in het pakket,
Hi Madrie, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat onze merken, kleding en service jou zo goed bevallen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding, snelle service, goede communicatie
Hi Marjan, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons best om onze kleding snel en netjes bij je te bezorgen, met heldere communicatie zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Alles was goed en snel geregeld.
Hi Marian, Dank je wel voor je mooie review! Ons doel is om het hele proces snel en soepel te laten verlopen, zodat jij zonder zorgen kunt uitkijken naar je nieuwe items. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie webshop met goede service.
Hi Ilona, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd snel en leuk geleverd! Bibi is top!
Hi Alma, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering en we geven je compliment natuurlijk graag door aan Bibi! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie aanbiedingen, snelle verzending en retour. Contact ook snel en hulpvaardig.
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd leuk om alles te bekijken, en op kleur te selecteren Veel mooie merken!
Hi Riet, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je ons aanbod met plezier bekijkt en dat je blij bent met de mooie merken en de filtermogelijkheden. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Goede informatie betreffende verzending, mooi verpakt.
Hi Reina, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de verzendinformatie en de verzorgde verpakking. We besteden veel aandacht aan elk detail van jouw bestelling. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Prachtige kleding met snelle service.
hi Josien, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over je ervaring bij ons. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd met aandacht ingepakt, ondanks dat het een grote online winkel is voel je de betrokkenheid.
Hi Minette, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed dat je onze betrokkenheid en aandacht in elke bestelling voelt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Heel mooi en zacht
Hi Dora, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken, kwalitatief erg goed! Snelle levering en retourneren zonder gedoe!
HI Nettie, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie merken en de snelle bezorging. We doen er alles aan om het shoppen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, van bestellen tot retourneren. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding snelle levering
hi Judith, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat onze kleding en leveringssnelheid aan je verwachtingen voldoen. We vinden het belangrijk dat je snel kunt genieten van je nieuwe items. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
goede aanbiedingen en snelle levering
Hi Debbie, Dank je wel voor je mooie review! Onze aanbiedingen en snelle levering maken het eenvoudig om je garderobe up-to-date te houden. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Het wordt snel bezorgd en goed verpakt. De omschrijving van het product is kloppend en daardoor ben ik heel tevreden.
Hi Anna, Dank je wel voor je mooie review! Jouw tevredenheid over onze fijne service, kwaliteitsmaterialen en snelle, nette levering betekent veel voor ons. We doen ons best om product omschrijvingen altijd nauwkeurig te houden, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Alles top
Hi Ella, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens is en je onze winkel leuk vindt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding van verschillende prijsklassen en deze mooi gecombineerd met accessoires en schoenen.
Hi San, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk om een diverse collectie te bieden, zodat er voor iedereen iets moois tussen zit. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Alles zoals het hoort, op tijd verzonden op tijd binnen gekregen, niets bijzonders…. Niet onderscheidend van welke andere dozenschuiver, sorry…. Wat ik nog wel kwijt wil is dat er een beetje slonzig met de kleding omgegaan wordt, ik heb hier al meerdere keren een klacht over ingediend. Nu ook weer, de kleding die ik ontvangen heb zit onder de haren… Retourtje geweest?
Hi Dorinda, Dank je wel voor je review! We vinden het erg vervelend om te horen dat de kleding niet in de staat is ontvangen die je van ons mag verwachten. We nemen je feedback serieus en doen ons best om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen in onze persoonlijke online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding ! Super retourvoorwaarden en service!
Hi Merian, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, retourvoorwaarden én service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Levering duurde iets langer dan gepland, maar dit werd goed opgepakt na e-mail contact met jullie
Hi Marjanne, Dank je wel voor je mooie review! Jammer dat de levering wat vertraging had, maar we zijn blij dat we het via e-mail contact goed hebben kunnen oplossen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding,altijd heel mooi verpakt. En vlotte verzending. TOP.
Hi Gertie, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding, de verpakking en de vlotte verzending. We werken er hard aan om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne website. Snelle levering.
Hi Helga, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht