Fan-tas-tisch!

Ik vind dit echt een geweldige webshop! Mooie merken, superservice! Aanrader!

Leuke site met mooie kleding

Een blouse besteld. Kreeg hem heel snel bezorgd. Heb hem helaas teruggestuurd omdat ik heb toch iets te klein vond. Heel vlug het geld terug gestort gekregen. Ga gauw weer eens iets bestellen.

Alles prima in orde

Bestelling snel en correct ontvangen

Altijd top!

Altijd goede beschrijving, fotos, en de kwaliteit is gewoon goed. Buitengewoon snelle levering ook

Mooie collectie en fijne service

Naast de hele mooie collectie heeft Orangebag een fijne en snelle service.

geweldige site

geweldige site /shop alle merken en de nieuwste model en merken .mijn grootste inspiratie bron

Alles verloopt soepel

Top webshop. Alles goed geregeld en prachtige collectie!

Slechte ervaring deze keer, andere keren wel oké

Pakket was verkeerd bezorgd in België en ik heb herhaaldelijk zelf moeten bellen om dit opgelost te krijgen. Uiteindelijk was pakket teruggestuurd naar magazijn en heb ik geld teruggestort gekregen. Dat ging gelukkig wel snel.

Geweldig assortiment en super snelle levering

Ik shop heel regelmatig bij Orangebag. Vanwege het geweldige assortiment en ook de super snelle levering. Ik vind ook de manier van het presenteren van de items erg prettig!!

Fijne site, mooie merken. Snelle correcte levering!

Super leuke kleding, heeft net iets extra's

Vind het super leuk om bij orangebag te shoppen, voor mijn beurs wel wat prijzig, dus wel verplicht in de sale te shoppen, maar dan zijn er nog veel heel leuke items te scoren..

Vaker besteld op Orangebag.nl, leuke collectie!!

Fijne website!

Mooi aanbod, snelle levering en makkelijke retour service

Altijd snelle levering.

Ik shop regelmatig bij de Orangebag en ben zeer tevreden.

Heel goed!

Mooie kleding, mooi geprijsd en keurig verzonden!

Geweldig bedrijf

Klantvriendelijk , servicegericht Mooie collectie , ik schop graag bij orangebag

Een feestje, een bezoek aan jullie webshop.

Een rondje “snuffelen” in de OrangeBag webshop levert vaak een leuke aankoop op. Altijd een gevarieerd aanbod in diverse prijsklasse en een mooie bonuspunten actie. Top!

Super oké

Hele leuke winkel

Veel keuze en goede service

Mooie site, mooie producten, snelle levering

Mooie site, mooie producten, snelle levering

Fantastisch en betrouwbaar

Fijn bedrijf snelle verzending en prachtige producten

Mooie merken op tijd geleverd

Mooie merken op tijd geleverd

Hele fijne website

Vlotte levering!

Altijd goed.

Even n belletje en altijd goed.

Altijd goed kunnen kopen bij jullie

Alleen de retouren worden traag behandeld ik heb een artikel retour gestuurd 22febr jl heb gezien dat het al bij jullie ontvangen is alleen ik heb nog niets vernomen van jullie Ik ga er vanuit dat het wel goed gaat komen alleen is het fijner als dit sneller afgehandeld wordt Met vriendelijke groet A.Magis

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht