Super goed geholpen door de klantenservice.

Door een vergissing van mijn kant ging er iets mis met een retourzending. De contactpersoon zat er bovenop en heeft gezorgd dat alles weer goed kwam. Top!

Altijd super snelle bezorging en topmerken!

Fijne webwinkel

Mooie spullen, goede service

Snelle levering. Fijne klantenservice

Na de bestelling bleek er een vlekje op mijn bestelling te zitten. Na telefonisch contact goed geholpen te zijn snel een nieuwe gekregen. Top!

Gemiddeld

Mooie collectie maar toch al vaak teleurgesteld. Ik ben daardoor door de jaren heen steeds minder gaan bestellen terwijl het voorheen echt mijn favoriete site en eerste optie was als ik iets nodig had. Producten dan toch niet helemaal als afgebeeld qua kleur of pasvorm. Enkele keren n jeans met draaipijp gehad. Retour en omruil process werkt omslachtig. Communicatie daarover is omslachtig en vrij klantonvriendelijk, soms weinig service bereidheid zelfs.

Mooie website met fijne merken en goede service

Onrangebag heeft een mooie website met duidelijke foto’s. De verzendservice is goed en retourneren gaat makkelijk. Ik vind de modeshows een leuke aanvulling. Enige wat ik wel eens mis is een wat uitgebreider zoekfilter.

Fijne website met mooie collectie

Fijn dat ze veel keus hebben en super makkelijk bestellen en als het niet goed is ook makkelijk te retourneren!

Mooie collectie, zorgvuldig verpakt

Orangebag heeft een mooie, kwalitatieve collectie. De bestelling is zorgvuldig ingepakt en vlot verstuurd.

Slordige service

Mijn ervaring met Orange Bag is slecht. Ten eerste sturen ze me een shirt maat L terwijl ik een XL besteld had. Retour gestuurd. Vervolgens was de retour na een maand nog steeds niet verwerkt en moest ik er zelf achteraan om mijn geld terug te krijgen.

Leuke kleding en snelle levering

Leuke kleding en snelle levering. Eventuele retour wordt ook snel geregeld

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snel en goed geïnformeerd

Altijd top en snelle levering!

Echt een goede collectie, voldoende keuze en hele snelle levering - zelfs in Zweden ontvang ik vaak binnen 3-4 dagen mijn bestelling. Echt heel goed

fijne webwinkel

Orangebag biedt merken die soms net weer anders zijn. Verzending gaat altijd snel en correct. Aankopen zijn echt cadeautjes voor mezelf.

Mooie merken

Mooi heren assortiment!

Zeer goede ervaring

Keurige levering in een met zorg ingepakte doos.

Hele goede service

Netjes verpakt, snelle levering

Zeer correct.

Omruilen, ook voor een ander product verliep prima. Goede service.

De beste

Top aanbod, zeer vriendelijke mensen en een mooi aanbod voor dames en heren!

Altijd prima!

Verzending gebeurt altijd snel, kleren zijn altijd in orde. Klantendienst is ook heel behulpzaam en ook daar krijg je een snelle reactie.

Topkleding met een topservice!

Hele mooie kleding en schoenen! Al heel vaak besteld hier en nog geen miskoop gedaan. Nog steeds blij met alles wat ik hier door de jaren heen heb gekocht. Krijg ook vaak complimenten en de vraag waar ik het vandaan heb. En dan maak ik graag reclame:)

Altijd fijn

Perfecte levering, makkelijk retourneren en prachtige merken

Mooie kleding.

Fijne website. Mooie kleding van goede kwaliteit. Ruime keuze. Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering, snelle retourverwerking. Contact gaat ook makkelijk.

Altijd goed

Geen opmerkingen behalve de verzendkosten. Dat zou al bij een lager bedrag gratis kunnen.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht