Een item dat op voorraad leek in webshop gekocht. Enkele dagen nadien kreeg ik te horen dat het er niet meer was (fout in webshop) en dat ze een creditnota zouden opmaken en mijn geld teruggestort zou worden, en hopend dat deze regeling aan mijn wensen zou tegemoetkomen. Onmiddellijk nadien kreeg ik een creditnota van 0 euro, en dus 0 euro teruggestort. Bleek alweer om een fout bij de aanmaak van de creditcard nota. We zijn nu reeds enkele dagen later en nog steeds geen correctie van creditnota en/of terugbetaling. Dit is respectloos omgaan met geld van iemand anders.
Hi Bea, Dank je wel voor je review! Wat vervelend dat het zo is gelopen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij hebben hierover ook mail contact gehad en via de mail de uitleg gegeven. We hopen dat we je via onze laatste mail tegemoet hebben kunnen komen hierin. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd een heel correcte service qua leveringstijd en eventueel retourneren. Ik bestel hier regelmatig en altijd zeer tevreden !
Hi Dana, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Super klantvriendelijk goede service
Hi J.C, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn trots om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Erg fijne webwinkel: mooie spullen en superer service!!
Hi Mirjam, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering, makkelijk bestellen. netjes ingepakt, indien retour vlotte terug betaling. Wat ik nog het grootste pluspunt vind is dat je kunt zien bij de modellen hoe het kledingstuk past, dat is echt super.
Hi Annette, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat modelfoto's zo goed bevallen waarbij je je keuze qua maat nog beter kunt bepalen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Prachtige kleding,veel keuze. Verzending heel goed,en mooi verpakt.
Hi Gertie, Dank je wel voor je mooie review! Wij vinden het leuk om te horen dat je onze bestellingen mooi verpakt vindt. Ons magazijn doet daar hun uiterste best voor. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Top site Overzicht andere dag al in huis en prima retourneren ( niet lang op je geld hoeven wachten)
Hi Els, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het snelle leveren en retourbeleid goed bevalt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering, goede klanten service
Hi Cindy, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering en goede service. Een aanrader deze firma.
Hi Christien, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding en met kwaliteit. Je kunt er van alles vinden, maar is niet zo groot, zoals andere webshops. Dat vind ik zelf heel prettig. Daarnaast is het prettig dat de bestelling snel opgestuurd wordt en het komt altijd in een mooie en goed verpakte doos aan. Misschien is het een idee om klanten die veel bestellen extra te belonen of te werken met punten.
Hi Mehrnaz, Dank je wel voor je mooie review! Wij vinden het heel leuk om te horen dat je zo blij bent met onze webshop. Je kunt je altijd aanmelden voor ons loyalty programma. Je kunt hierover meer lezen op onze website. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Top merken Kledij wordt op model gepresenteerd Gemakkelijke website Correct retour beleid.
Hi Sylvia, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie artikelen en aanbiedingen, netjes verpakt bij ontvangst en het retourbeleid is ook prima geregeld.
Hi Monique, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons retourbeleid. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Nieuwe ideeën en blijvertjes.
Hi Jip, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Leuke kleding goede website. Bezorging via dhl niet altijd goed . Jammer! Oranje bag pakt leuk in. Kadootje voor je zelf
Hi Anja, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat je onze bestellingen ziet als een cadeautje om uit te pakken. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne handige en logische website, duidelijke communicatie en hoge kwaliteit
Hi Merel, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
De bestellingen worden super snel en altijd netjes ingepakt afgeleverd, voor 21:45 besteld is morgen ook echt in huis. De klantenservice is bij probleem goed bereikbaar en behulpzaan, ik had een vraag over een ruilbestelling en kreeg gelijk antwoord en fijne hulp.
Hi Leonie, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat je onze klantenservice en snelle bezorging zo waardeert. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie lleding, goede kwaliteit, veel keus
Hi Dinja, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Wilde deze week een jurk van Sessun bestellen kon niet in mn account komen, nieuwe wachtwoorden lukte niet, dus uiteindelijk bij een ander bedrijf besteld!
Hi Rian, Dank je wel voor je review! Wat vervelend dat het niet lukte met inloggen. Je kunt altijd contact met ons opnemen via de telefoon of mail en dan kunnen we direct schakelen en ervoor zorgen dat je weer kunt inloggen in je account. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne website met kwalitatieve kleding. Snelle verrekening wanneer je iets terugstuurt. Goede service en leuke acties.
Hi M, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat je zo positief bent over onze webshop. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle service en verzending. Alleen niet het juiste product ontvangen dus erg teleurstellend. Over het algemeen mooie collectie, vriendelijke service. Maar heb je niets aan wanneer je niet ontvangt wat je hebt vwsteld
Hi Jeanne, Dank je wel voor je review! Wat vervelend om te horen dat je een verkeerd item hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. We zijn wel blij om te horen dat je onze collectie als mooi beschouwd en onze service als vriendelijk ziet. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
De bestellingen op tijd en kwaliteit van de goederen zijn oké
Hi Maria, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Super goede service Zeker een aanrader
Hi Wilma, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij met zo'n mooi cijfer! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Goede, snelle levering, duidelijk mails omtrent bestelling!
Hi Carin, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat de mails over je bestelling duidelijk zijn. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Koop graag bij orangebag. Mooie collectie,snelle verzending en fijne service
Hi Betty, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat je onze service als fijn ervaart. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Kwalitatief mooie kleding. Retouren worden snel verwerkt.
Hi Nellie, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze kleding kwalitatief mooi vindt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht