Fijne online store met mooie merken en een goede service!
Duidelijke website Snelle en goede service Leuke merken, ook Belgische!
Hi Cindy, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, merken en de service. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Door een domme fout van mijzelf was een pakket dat ik retour heb gestuurd kwijt geraakt in de post. Bij de klantenservice hebben zij direct een onderzoek gestart en dook het pakket na een paar dagen als nog op. Het aanbod op de site is ruim en de kleding is van een zeer hoge kwaliteit. Het is altijd weer een feestje om mijn bestelling(en) uit te pakken. :-)
Hi Ilona, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat de klantenservice je goed heeft geholpen en dat je blij bent met onze website en kleding. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
In de regel gaat het met de normale bestellingen goed en is het er binnen 24 uur. Daarentegen duren het laatste jaar de ruilbestellingen langer.. Over de vertraagde bestelling werd ik geïnformeerd maar in eerste instantie niet over het proces van DHL waar de vertraging lag. Inmiddels is dat netjes opgelost. Waarvoor dank, Bibi! Met vr groet, Petra
Hi Petra, Dank je wel voor je mooie review! Wij gaan jouw feedback zeker meenemen voor in de toekomst. Wij zijn in ieder geval blij om te horen we het uiteindelijk netjes hebben opgelost voor je. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Originele beoordeling
Normaal gaat het met de normale bestellingen goed. Daarentegen duurt het laatste jaar de ruilbestellingen lang, en niet wordt waar gemaakt wat op de website wordt beloofd. De bestelling van 16 oktober heb ik dus nog steeds niet. Het ligt volgens jullie bij DHL. Klantgericht zou zijn, om de producten (die er nog zijn) opnieuw op te sturen. Ik zit nu al weer 6 dagen op een reactie te wachten. Ik ben zeer teleurgesteld. Met vr groet, Petra
Ik heb drie keer via mail contact proberen te zoeken omdat een shirt dat ik had gekocht na 1 wasbeurt (volgens de voorschriften) was verkleurd. Ik heb hier geen enkele reactie op ontvangen. Het moet via mail omdat bellen geen optie is.
Hi Mireille, Dank je wel voor je review! Wij hebben je mailadres even opgezocht in onze inbox, maar helaas hebben wij nooit een mail van je ontvangen. Heb je het wellicht naar een verkeerd mailadres gestuurd? Je kunt ons nog eens een mail sturen naar: [email protected] en dan kunnen wij altijd met je meekijken. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Goede en snelle service. Altijd netjes en snel geleverd.
Hi Mirjam, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat je onze service als goed en snel ervaart. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Overzichtelijke webshop
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat je bestelling snel en correct is geleverd. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Snel netjes , indien vragen reageren ze snel. En betrouwbaar betreft retour zending
Hi Natasja, Dank je wel voor je mooie review! We waarderen het dat je onze snelle en nette service op prijs stelt. Fijn om te horen dat je onze reacties op vragen en de retourafhandeling als prettig ervaart. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ik zocht een antik batik waistcoat. Op orangebag in mijn maat gevonden voor een prima prijsje. Snel bezorgd.
Hi Viv, Dank je wel voor je mooie review! Wat goed dat je de antik batik waistcoat in jouw maat bij ons hebt gevonden tegen een mooie prijs. Ook fijn dat de levering snel verliep. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Mooie merken, veel keuze, snel geleverd!
Hi Natasja, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Enthousiast over de dames collecties. Elk seizoen weer. Overzichtelijk! Mooie merken. Variatie in prijsklasse. Vlotte communicatie en verzending. Heel enthousiast!!
Hi Nicole, Dank je wel voor je review! Wat leuk dat onze damescollecties elk seizoen zo goed bij je stijl passen en dat je onze merken, prijsklasse en vlotte service waardeert! We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ik ben al jaren klant, Orangebag heeft de mooiste merken, levert snel en heeft een goede service!
Hi Ellen, Dank je wel voor je review! Wat mooi om te horen dat je al jaren klant bent en onze merken, snelle levering en service zo waardeert. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
De allermooiste merken en een hele fijne verzending en afhandeling.
Hi Irma, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze merken en de snelle, soepele afhandeling van je bestelling. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Mooie spulletjes soms goede kortingen en snel geleverd
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat onze collectie en de scherpe aanbiedingen je bevallen en dat je je bestelling snel in huis had. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Heb 2x achter elkaar een dames blouse ontvangen ipv mijn heren product. Was heel lastig om mijn geld terug te krijgen via de customer care. Geen fijne webshop.
Hi Tom, Dank je wel voor je review. Onze excuses dat je per ongeluk twee damesblouses ontving in plaats van je herenproduct en dat het terugbetalingsproces daardoor lastig verliep. We hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk op te lossen met gratis retournering en een kortingscode, uiteindelijk is de terugbetaling natuurlijk alsnog uitgevoerd. We hopen dat je ondanks deze ervaring ons nog een kans geeft om je te verrassen met een premium servicebeleving. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Orangebag biedt een veelzijdige collectie van goede kwaliteit merken. Ook fijn dat je tegelijk kunt shoppen voor schoenen en andere accessoires. Alles wordt netjes verpakt, snel verzonden.
Hi Desirée, Dank je wel voor je review! Wat leuk om te horen dat onze uitgebreide collectie en de combinatie van schoenen en accessoires zo goed aansluiten bij je wensen. We zijn ook blij dat de nette verpakking en snelle levering je bevallen. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Mooie producten en merken, snelle ontvangst pakket en hij retourneren ook goede en snelle service.
Hi Madeleine, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie merken en producten. We vinden het belangrijk dat zowel de levering als het retourneren snel en soepel verlopen, dus het is goed om te weten dat dit zo is ervaren. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Leuke, actuele collectie met kwaliteit.
Hi Olga, Dank je wel voor je review! Je waardering voor onze actuele collectie en kwaliteit betekent veel voor ons. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Goed aanbod en snel in huis
Hi Nikki, Dank je wel voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het aanbod en onze snelle levering. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
komt snel aan en netjes verpakt. Lastig dat ik de retour zelf betalen moet .
Hi Jolanda, Dank je wel voor je review! Fijn dat je je bestelling snel en netjes hebt ontvangen. We begrijpen dat het jammer is dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. We hopen dat het retourneren ondanks dat toch soepel voor je is verlopen. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Fijne webshop; mooie foto’s van de kleding (als je op een andere website naar hetzelfde item kijkt zijn de item’s op de site van Orangebag zoveel mooier en duidelijker in beeld gebracht); goede en snelle service; klantenservice is perfect. Ideale online store!!!
Hi Mariëlle Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te lezen dat je zo enthousiast bent over onze webshop, de duidelijke foto’s en service. We stoppen veel zorg in de presentatie van onze items, zodat je altijd precies kunt zien wat je koopt en volop plezier hebt bij het shoppen. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Een broek van Ganni die ik al heel lang wilde, overal uitverkocht. Bij OrangeBag was nog mijn maat over en voor de helft van de prijs.
Hi Yeliz, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je eindelijk de Ganni-broek hebt kunnen scoren bij ons die je al zo lang wilde. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Leuke webshop. Goede kwaliteit. Snelle levering
Hi Anja, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze webshop leuk vindt en tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Kwalitatief mooie kleding en supersnelle levering
Hi Kristel, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ruim assortiment mooie producten en een snelle en nette levering!
Hi Krystle, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te lezen dat het ruime assortiment, de mooie producten en de snelle, nette levering zo goed bevallen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht