Super collectie en zeer goede service, verslavend.

Helemaal fan van Orangebag! Mooie artikelen, snelle levering en klantvriendelijk. Jammer is dat de sale doorgaans laat is en niet voor 50%.

Heel fair en klantvriendelijk

Ik wilde toch iets anders bestellen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Een telefoontje was voldoende om de aankoop terug te draaien nu deze nog niet in het verzendingsproces zat. Meteen daarna een andere keuze gemaakt bij Orangebag, dat verdient dit bedrijf zonder meer.

Leuke collectie en altijd verzorgd en stipt aangeleverd

Ik vind het steeds leuke collecties. Altijd correcte levering en alles ook steeds netjes aangeleverd. De foto’s op de website en het meegeven van de maat van het model op de foto’s helpt ook enorm om niet de verkeerde maat te bestellen. Kortom een tevreden klant

Super!!

Geweldige ervaring! Altijd de volgende dag binnen!!

Inge

Altijd prima shoppen bij Orangebag, snelle levering, netjes verpakt en goede, toegankelijke communicatie als het nodig is.

Inspirerend

Ik kijk en shop graag op Orangebag. De kleding is smaakvol en meestal mooi en goed van kwaliteit. Wel hangt er aan veel items een behoorlijk prijskaartje, en dergelijke uitgaven doe ik toch liever in een fysieke winkel waar ik persoonlijk advies krijg. Bovendien weet ik niet of teruggestuurde kleding bij Orangebag duurzaam verwerkt wordt - best belangrijk tegenwoordig!

Goede site en uitstekende service.

Fijne duidelijke site met goede foto’s. Snelle verzending in een mooie doos en een eenvoudige retourprocedure.

Groot aanbod, goede service, snelle verzending!

Enkel leuke merken!

Elke keer je mooie spullen ziet mag je zeker zijn dat je deze hier vind!!

Grote keuze,fijne contacten uitstekende service.

zeer goede en snelle levering. Zeer mooie en goede kleding

Heel erg goed

Ik woon in Frankrijk en mijn bestelling werd perfect uitgevoerd. Informatie over verzending en ontvangst.

Geweldig!

Heel goede aanbiedingen met scherpe prijzen en binnen 1 dag bezorgd (mits niet pas ‘s avonds besteld natuurlijk).

Bestellingen snel en correcte verpakking.

Leuke collecties. Wel is het soms lastig de juiste maat te bestellen en te ontvangen. Dat licht natuurlijk ook aan het merk qua maatstelling. Service en afhandeling meestal snel en correct.

Orangebag is top

Snelle levering en prachtige kleding!

Mijn favoriete webshop!

Aanbod met leuke merken, snelle verzending en levering en duidelijkheid wat je van de service kan verwachte

Mooie producten

Mijn ervaring met Orangebag is dat er mooie en kwalitatief goede kleding wordt aangeboden. Het is misschien wat duurder, maar als je er langer mee doet (dan fast fashion) haal je dat er ook uit :)

Supersnel en correct

Een prima ervaring !

Was altijd n 10….

Super mooie artikelen. Snelle levering en goeie service. Alleen nu voor 2e keer in korte tijd verkeerd artikel ontvangen.

Unieke en kwaliteitsvolle top collectie

Heel mooi en ruim aanbod voor man en vrouw! Mooie kwalitatieve kledij van hoogstaande merken Ook een mooie mengeling van basics die je in je kast moet hebben als van Pronk stukken om de basis meet te combineren!!

Fantastisch!

Al bijna 10 jaar vaste klant van dit geweldige bedrijf, altijd correct, vriendelijk en snel, leuke wisselenders collecties. Top!

Veel mooie kleding, goede service

Altijd iets leuks

Online lievelingswinkel

Altijd de leukste en nieuwste collecties. Ook gemakkelijk en leuk om sale te shoppen. Netjes verpakte, gestoomde stuks ontvangen. Heerlijk!

Fijnste webshop !!

Vind dit denk ik wel de fijnste webshop die er is . Alles gaat vlot , het bestellen , het verzenden en ook het retouren en terugbetalen !! Prachtige merken en goede kwaliteit ! Slaag hier altijd goed .

Top service!

In de sale een broek besteld. Helaas bleek de riem te ontbreken. Nadat ik daarover gemaild had is er moeite gedaan 'm te achterhalen en op te sturen. Daar ging nog iets mis maar ook toen is men moeite blijven doen zodat het uiteindelijk tiptop in orde is gekomen. Dat lijkt normale service maar ik kom het zelden zo supergoed tegen. Bedankt!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht