Tijdige levering, verzorgde verpakking.
De mooie broek die ik besteld had kwam helaas in een open pakket, totaal gekreukt en nat aan. Was zichtbaar door Orangebag met zorg ingepakt, maar heeft mij niet zo bereikt. De communicatie met Orangebag was vlot en vriendelijk maar de geboden oplossing (je mag de broek wassen) vond ik niet afdoende. Ik heb de broek retour gestuurd (ik koop geen vod, ik wil een mooi product). Organgebag kan hier weinig aan doen, maar ik doe wel zaken met hun, niet met DHL. Ik ga hier dus niet meer shoppen zolang de spullen door DHL geleverd worden. Jammer want ze verkopen mooie spullen en ook in de communicatie is het een vriendelijk bedrijf.
Hi Lia, Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling in deze staat is aangekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Fijn om te horen dat je onze communicatie als vlot en vriendelijk heeft ervaren. Je bestelt een mooi product en geen artikel dat beschadigd of onverzorgd aankomt. Hoewel wij de pakketten met zorg verpakken, blijft het transport helaas een factor waar wij niet altijd volledige controle over hebben. Dat neemt niet weg dat wij je teleurstelling hierover goed begrijpen. We vinden het erg jammer dat dit voor jou de reden is om voorlopig niet meer bij ons te shoppen, zeker omdat je onze collectie en service verder waardeert. Wij nemen je feedback serieus en we blijven in gesprek met onze vervoerders om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Mocht je in de toekomst toch vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Een snelle levering en bij retour ook een vlotte afhandeling.
Hi Marjolein, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en verwerken van je retour. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Koop nagenoeg al mijn kleding bij orangbag. Altijd een persoonlijk briefje erbij en deze kerst ook nog een kadootje. Heel attent.
Hi Auke, Dank je wel voor je review! Super dat je zo graag bij Orangebag shopt. We vinden het belangrijk om net dat beetje extra te geven. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Bestellen, terugsturen en reviews schrijven gaat heel gemakkelijk. Alleen duurt het soms wat langer voordat je het geld terug hebt. De website is leuk, met mooie merken die leuk gecombineerd zijn. Helaas zijn sommige producten snel uitverkocht en niet altijd meer beschikbaar in de juiste maat of kleur.
Hi Janine, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen en retourneren gemakkelijk verloopt en dat je onze website en merken zo waardeert. We nemen je feedback natuurlijk mee om onze service verder te blijven verbeteren. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Goede service, vriendelijke mensen aan de telefoon. Goede levering
Hi Joanita, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij om te horen dat je onze service en levering als goed ervaart en dat onze klantenservice je vriendelijk te woord staat. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Snelle levering, fijn retourproces. Mooie spullen!
Hi Loes, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze online fashion boutique, onze levering en het retourproces. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ik vind bij Orangebag altijd wel wat dat ik nodig heb - gaande van een basisstuk tot een leuke jurk. Het is al jaren mijn vertrouwd shopadres: de uitgebreide keuze aan merken, de duidelijk foto's en beschrijving, je wishlist, eenvoudig bestellen en zelfs het spaarprogrramma zijn voor mij belangrijk
Hi Petra, Dank je wel voor je mooie review! Wat bijzonder om te horen dat Orangebag al jaren jouw vertrouwde shopadres is. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ik vind Orange bag een zeer degelijke shop. Een groot aanbod en een zeer goed retourbeleid. zeker 1 van de beste die ik ken.
Hi Sabine, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat ons aanbod en retourbeleid zo worden gewaardeerd en leuk om te lezen dat we tot je favorieten behoren. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ongelofelijk fijne webshop! Altijd mooie kleding en super snelle verzending. Een aanrader voor elke fashionista!
Hi Nicole, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te horen dat Orangebag jouw vaste fashion-adres is. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Koop al jaren bij Orangebag en ben nog altijd zeer tevreden over het aanbod. Van koop tot verzenden verloopt altijd prima.
Hi Meriam, Dank je wel voor je mooie review! Zo’n trouwe klant waarderen we enorm. Fijn dat alles steeds naar wens verloopt. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Prachtige merken, groot aanbod, goede service, ik ben altijd tevreden
Hi Marjan, Dank je wel voor je mooie review! Een vaste tevreden klant, daar zijn we erg trots op. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Zeer te tevreden! Ruime keuze prachtige kleding… Snelle verzending!
Hi Karin, Dank je wel voor je mooie review! Mooi om te lezen dat je onze collectie en service zo waardeert. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ik heb nu een aantal items gekocht die me heel goed bevallen! Ga zeker meer op jullie site kopen!
Hi Karin, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat de kwaliteit en pasvorm van onze items zo goed bevallen, we kijken ernaar uit je weer terug te zien op onze website. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
zeer tevreden
Hi Do, Dank je wel voor je mooie review! Super om te lezen dat we al vaker aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Hi Ingrid, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze site en de snelle levering. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Top kwaliteit, super service en een verrassing op zijn tijd ;-) Alleen maar lof voor dit team en deze shop. Op naar veel moois in 2026!
Hi Jacco, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn ontzettend blij met deze mooie woorden. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
I love the usability, the fast delivery, the wide and well sorted brand sortiment, and collecting bonus points.
Hi Erika, Thank you for your lovely review! We're glad to hear that you're so satisfied with the fast delivery, our brands, and our loyalty program. We strive to continue to surprise you and offer a premium service experience. We hope to see you again soon at the most beautiful, most personal online fashion boutique: www.orangebag.nl. Kind regards, Team Orangebag
Snelle verzending en mooi verpakt. Jammer dat het item zelf toch niet helemaal goed zat. Bij retourneren betaal je verzendkosten, deze worden in mindering gebracht op de terugbetaling. Jammer voor mij, maar ik begrijp het wel!
Hi Laura, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je onze verzending als snel ervaart. Wat jammer dat het artikel niet helemaal goed zat. Je betaald bij ons inderdaad retourkosten, maar mocht je een ruilbestelling plaatsen dan vervallen de retourkosten. Wellicht goed om te weten voor in de toekomst. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
In de avond besteld volgende ochtend bezorgd
Hi Elles, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling netjes en op tijd bezorgd is de volgende dag. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
altijd goed en snel. Nog nooit fouten ontdekt.
Hi Joke, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je nog nooit een fout hebt ontdekt bij ons. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Groot assortiment, mooie merken, goede service en snelle verzending!
Hi Michelle, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn ontzettend blij met een 10 en lezen graag een review zoals deze. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
fijn geholpen door de klantenservice ivm ruilen zonder kaartje.
Hi Brenda, Dank je wel voor je mooie review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice. Service staat bij ons hoog in het vaandel! We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Veel keus en fijne site om te zoeken naar de leukste mode!
Hi Barbara, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te lezen dat je ons als fijn ervaart en dat ons aanbod voor jou genoeg keuze bevat. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Fijne site met mooie aanbiedingen. Goed proces en levering is ook prima!
Hi Marleen, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn er trots op dat je onze webshop een 10 geeft. We streven ernaar je te blijven verrassen en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht