Besteld en de volgende dag in huis . Geweldig!!!
Hi Nini, Dank je wel voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We blijven ons inzetten om een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot ziens in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Veel keuze op de website met goede kwaliteit kleding. Snelle levering en kleding wordt heel netjes verpakt. Een hele fijne webwinkel!
Hi Mirjam, Dank voor je review. Het is prettig te horen dat de kwaliteit, het aanbod en de snelle levering aan je verwachtingen voldoen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot ziens in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Trui besteld. Kreeg een ander model geleverd. En wilde graag de trui ontvangen die ik besteld had. Trui met toelichting retour gestuurd. Heb het bedrag terug gekregen maar nooit een reactie ontvangen met excuus of de juiste trui. Zou hier niet snel nog eens bestellen
Hi Marielle, Dank je voor je review. Het spijt ons te horen dat de levering niet naar wens was en dat je geen persoonlijke reactie hebt ontvangen. In dit soort gevallen nodigen we je graag uit om direct een mail te sturen of te bellen, zodat we samen snel kunnen meekijken en een passende oplossing kunnen bieden. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk krijgen we in de toekomst de kans dit recht te zetten. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding en uitstekende service
Hi Am, Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding en service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot ziens in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne website, ook makkelijk met bestelling ruilen. Tevens hele snelle verzending. En een hele leuke collectie :)
Hi Sacha, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt en dat het ruilen makkelijk verloopt. We doen ons best om ook de verzending zo snel mogelijk te laten gaan, zodat jij snel van je nieuwe items kunt genieten. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Net en snel bezorgd. Duidelijke site
Hi Ans, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze bezorging en dat je de website duidelijk ervaart. We doen ons best om het winkelen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levertijd en altijd een sympathiek kaartje erbij.
ik koop hier al jaren. Fijne collectie, goede service.
Prima ervaring met Orange Bac!
Ik ben al jaren klant bij Orangebag. Ik vind er steeds de dingen die ik zoek. Leuke merken. Het online shoppen is aangenaam. Snelle levering. Retourneren is eenvoudig. Fijne winkel ervaring.
Hi Isabel, Dank je wel voor je mooie review! Het is bijzonder om te weten dat je al jaren bij ons winkelt en vaak slaagt. We blijven ons richten op het aanbieden van leuke merken en een soepel online proces, zodat shoppen bij ons prettige ervaring blijft. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken, altijd netjes ingepakt en snel verstuurd. En het puntensysteem is ook geweldig!
Hi Danielle, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat je bestelling netjes wordt ingepakt en snel bij je aankomt. Fijn dat je ook blij bent met ons puntensysteem, we waarderen je loyaliteit! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
een zeer mooi aanbod en geweldige service
Hi Sabine, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons best om je een aantrekkelijk aanbod te bieden, gecombineerd met service waar je op kunt rekenen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Hi, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Geweldig mooie kleding en schoenen snel verzonden mooi verpakt
Hi Claudia, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat je je favoriete kleding en schoenen snel en mooi verpakt ontvangt. Zo maken we shoppen graag extra speciaal voor je. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Wat heel fijn is. Op mijn mails /vragen werd snel gereageerd met goede oplossingen. Geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je vaker koopt. En hierdoor mede Aangeraden aan anderen
Hi Mariska, Dank je wel voor je mooie review! We doen er alles aan om je vragen snel en goed te beantwoorden, zodat je met een gerust hart bij ons kunt shoppen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Alles perfect
Hi Charlotte, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons uiterste best om alles perfect voor je te verzorgen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mijn maat (S/36) is vaak al weg op het moment dat een item bij de new arrivals staat. Het jaagt me echt weg van jullie website.
Hi Tine, Dank je wel voor je review. Het is vervelend om te horen dat jouw maat vaak snel is uitverkocht. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen dit mee om onze voorraad en aanbod verder te verbeteren. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering en goede product omschrijving!
Hi Ellis, Dank je wel voor je mooie review! We zorgen graag voor een snelle levering en duidelijke productinformatie, zodat je precies weet wat je bestelt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Groot assortiment, mooie merken, verschillende prijsklassen, snelle levering en goede service.
Hi Michelle, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat ons ruime assortiment, de diverse merken en prijsklassen goed bij je passen. We doen er alles aan om dat te combineren met snelle levering en persoonlijke service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Tot 2 x toe ipv sweater xl maat xs ontvangen
Hi, Dank je wel voor je review. Wat jammer om te horen dat het twee keer misging met de maat van je bestelling. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Als dit nog niet is opgelost, neem dan vooral contact met ons op. We kijken het graag meteen voor je na en zorgen voor een passende oplossing. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Vandaag besteld en morgen in huis ! Retourneren ook makkelijk en gratis. Veel keus …. Bestel hier graag !
Hi Lisette, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je geniet van ons brede aanbod en graag bij ons bestelt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne kleding, spijkerbroek zit comfortabel en mooi. Goede kwaliteit.
Hi Nicole, Dank je wel voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit van onze spijkerbroeken. We blijven met zorg kleding selecteren waar je blij van wordt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne winkel. Mooie kleding. Retour kost iets maar dat snap ik ook
Hi Rachel, Dank je wel voor je mooie review! We begrijpen dat retourkosten een overweging kunnen zijn, dus we doen ons best dit zo duidelijk en eerlijk mogelijk te houden. Fijn dat je onze kleding en service waardeert. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snel verzonden en netjes verpakt
Hi Donna, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Het retourneren en opnieuw bestellen neemt tijd in beslag
Hi Annette, Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je ons brede en kwalitatieve aanbod waardeert. We begrijpen dat retourneren en opnieuw bestellen tijd kost en doen ons best het proces zo soepel mogelijk te houden. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht