Geen opmerkingen behalve de verzendkosten. Dat zou al bij een lager bedrag gratis kunnen.
Hi Marjolein, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je verder geen opmerkingen hebt. Wat betreft de verzendkosten begrijpen we dat dit een belangrijk punt is voor veel klanten. We blijven dit dan ook evalueren en nemen je suggestie zeker mee. Hopelijk tot snel weer in onze webshop! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne webshop. Komen hun afspraken na.
Hi Marjolein, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne webshop met een mooi assortiment. Klantenservice reageert snel als je een vraag hebt. Enig minpuntje vind ik de retourkosten. Als ‘vaste klant’ of bij een bepaalde ordergrootte zou je gratis moeten kunnen retourneren.
Hi K, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent over ons assortiment en de klantenservice. Wat betreft de retourkosten: we begrijpen je punt en waarderen het dat je dit met ons deelt. We nemen suggesties zoals deze mee in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Prachtige online modewinkel met veel merken het nieuwste van het nieuwste .
Hi Sandra, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je onze collectie en merken zo waardeert. We blijven ons best doen om je steeds het nieuwste van het nieuwste aan te bieden. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!" We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd prima ervaring. Mooie producten, fijne service en snelle verzending
Hi Annelies, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooi product Goede communicatie
Hi C, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze communicatie. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Correcte afhandeling, veel keus.
Hi Riet, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken, ruime keuze en goede service qua verzending en retourneren!
Hi Wilianne, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne website, duidelijk foto’s. bestellingen worden snel een meestal op tijd geleverd. Retourzendingen worden snel afgehandeld. Zeer tevreden klant!
Hi Renate, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij met een zeer tevreden klant zoals als jij. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Het aanbod, omschrijvingen, maar bovenal de service is geweldig.
Hi Eline, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn erg blij om te horen dat je onze service zo geweldig vindt! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Prachtige producten, fijne service en heel gebruiksvriendelijk.
Hi Petra, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ben al jaren fan van orangebag. Duidelijke foto’s, omschrijving, snelle levering.
Hi Camelia, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je al jaren fan bent van Orangebag. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Rapide et efficace
Hi Laurence, Thank you for your wonderful review! We strive to continue inspiring you and to provide a premium service experience. We hope to see you again soon in the most beautiful, personalized online fashion boutique: www.orangebag.nl. Warm regards, the Orangebag team
Duidelijke website Favorieten kiezen Mooie merken Veel keuze Snelle levering
Hi Leone, Dank je wel voor je mooie review! Dat zijn een hoop positieve punten waar wij erg blij mee zijn. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Makkelijke site, leuke spullen. De volgende dag in huis. Super ervaring.
Hi Claire, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je een super ervaring bij ons hebt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Voor alle gelegenheden
Hi Marit, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je ons ruime aanbod waardeert! We vinden het belangrijk om voor iedereen iets passends te hebben. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Genoeg keus en de producten worden netjes afgeleverd en als je iets terug stuurt wordt het netjes afgehandeld.
Hi Anne, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze ruime keuze, nette levering en de manier waarop we retouren afhandelen. We streven altijd naar de beste service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
snel en netjes geleverd. Website is duidelijk met goeie foto,s
Hi Ellen, Dank je wel voor je mooie review! Een snelle, nette levering en een duidelijke website met goede foto's zijn precies waar we voor gaan. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken
Hi Ella, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te lezen dat je de merken mooi vindt die wij verkopen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Hi Yvonne, Dank je wel voor je mooie review! Wauw, een 10! Daar worden we blij van. Bedankt voor je het vertrouwen in onze service. We hopen je snel weer terug te zien. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Zeer prettige online shop, snelle levering en goede product omschrijving
Hi Ilona, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de product omschrijvingen als duidelijk worden ervaren! We besteden hier veel aandacht aan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Super snelle levering. Keurig verpakt. Mooie artikelen. Super tevreden!
Hi Dany, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om kwaliteit en service te leveren, dus het is geweldig dat je zo tevreden bent. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Elke dag kijk ik wel even naar de new in pagina, waar ik echt door jullie styling geïnspireerd raak. Jullie persoonlijke benadering en goede service maakt dat ik echt fan ben en eigenlijk nergens anders meer shop!
Hi Isabelle, Dank je wel voor je mooie review! Zó leuk om te horen dat je dagelijks op onze New In-pagina kijkt en geïnspireerd raakt door onze styling. We steken daar veel liefde en aandacht in, dus het is geweldig dat dat wordt opgemerkt. Jouw enthousiasme én trouw betekenen veel voor ons! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Betrouwbaar en snel
Hi R, Dank je wel voor je mooie review! Betrouwbaarheid en snelheid zijn voor ons superbelangrijk, dus geweldig om te horen dat dat ook zo bij jou is overgekomen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken , goed en professioneel bedrijf top
Hi Lesley, Dank je wel voor je mooie review! We doen elke dag ons best om je de beste shopervaring te bieden, dus dit soort reacties betekenen veel voor ons. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht