Fantastisch!

Mooie kleding van goede kwaliteit. Niet 12 in een dozijn. Snelle levering en altijd een leuk kaartje bij de levering. Nadeel voor mij: als ik op de website kijk dan moet ik gewoon iets bestellen ;-)

Mooie merken & snelle (retour) levering!

Al jaren fan van deze website!

Mooie kleding, veel keus, goeie kwaliteit

Betrouwbaar, makkelijk te ruilen, nooit problemen met retourneren van bedrag

Snelle levering, mooi verpakt, altijd een aardig persoonlijk kaartje erbij. Ook retourzendingen worden netjes en vlot afgehandeld.

Snel geleverd en goed verpakt!

Een aanrader om nog eens te bestellen.

Zeer snelle levering, makkelijk retourneren en snel geld terug

Prachtige merken, leuke persoonlijke noot er steeds bij. Meer dan prima webshop.

Top bedrijf!

Snelle service mbt het verzenden en het innemen van mijn retour zending.

Mooie armband; orangebag heeft mooi assortiment en producten worden netjes verpakt, snelle levering en betrouwbaar.

Uitstekende service, snelle verzending, prima retourbeleid en snelle terugbetaling. Kortom: een aanrader

Duidelijke site, mooie ook duurzame merken, goede en persoonlijke service, snel bezorgd.

Snel en netjes in huis gekregen.

Duidelijke site, snelle levering, artikelen netjes verpakt.

Mooie overzichtelijke website

Via de website een aankoop gedaan die me geweldig is bevallen!

Altijd goed!

Erg blij en content met mijn aankopen maar ook altijd leuk als ik een persoonlijk kaartje erbij krijg. Dat voelt echt als een cadeautje!

Snelle levering en mooi verpakt!

Mijn bestelling was er heel snel. Mooi geleverd ook. Ben er erg blij mee!

Hele leuke producten, persoonlijke aanpak, betrouwbaar

Stipte bezorging , geweldige service.

Alles altijd op orde. Zelfs bericht indien een retour vertraagd is: hoe het zit.

Mooie website en goede service

Ik ben erg tevreden over Orangebag. Een van mijn favoriete webshops met mooie kledingmerken en fijne inspiratie door het gebruik van modellen. Leuk om ook steeds een kaartje te krijgen met een persoonlijke boodschap.

Echt top!!

Mooie kleding, snelle levering, mooi ingepakt!!

Orange bag is the best!!!

Ruime keus en goede service! Hele fijne website!

snel, betrouwbaar, persoonlijk, mooi en gemak!

snel, betrouwbaar, persoonlijk, mooi en met veel gemak!

Altijd een kadootje

Goede ervaring

Service gericht

Mooi assortiment, scherpe prijzen en persoonlijke noot bij je bestelling: zo hoort het!

Snelle service en professioneel

Tevens leuke berichten bij bestelling Fijn dat bij retournering je geen vzk hoeft te betalen omdat dit wordt verrekend met terugbetaling.

Perfect, netjes met een leuk berichtje dus in 1 zin niks op aan te merken!

Heel goed! Snel en netjes geleverd in mooie verpakking.

Top service en prachtige collectie!

Top service en prachtige collectie!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht