Mooie collectie

Mooie merken en snelle service

Mooie webshop met prima service

Mooi en ruim assortiment, de productfoto’s zijn duidelijk en omschrijving en maatsaanduiding zijn erg fijn.

Leuke mode, mooie merken, aantrekkelijke foto’s

Werkt prettig met verlanglijst. Snel een blik werpen of/en grote foto’s met meer info. Fijn als er ervaringen bij zouden staan. Broeken stuur ik vaak terug. Verschillende merken vakken anders qua maatvoering en model. Fijn om daar van tevoren meer over te weten

Ik word altijd blij van Orangebag. Mooie kleding, mooi desing, mooie merken

Mooie spullen & goede service

Zeer coulante en vriendelijke afhandeling van een te laat geleverde retour. Super bedankt orangebag

Fijne kijk-e-mails

Goede service. Fijne site. Mooie merken. Ik word heel blij van Orangebag. Pakketjes mooie ingepakt en persoonlijke noot.

Een super site die heel overzichtelijk is en duidelijke productfoto’s heeft. Top service en goede en snelle levering. Ik bestel graag bij Orangebag!

Fijn!

Fijne snelle service. Pakketje ziet er altijd piekfijn uit

Super!!

Gewoon! Snel. Vriendelijke mensen. Die begrijpen dat je blij wordt van iets moois kopen.

Prima site met mooie kleding

weet even niet

Goede ervaringen, maar verzend- en retourbeleid niet klantvriendelijk

De service is prima, snelle levering. Ten opzichte van de meeste andere webshops vind ik het moeten betalen van zowel verzend- als de retourkosten erg slecht. Ik dacht trouwens dat de verzendkosten altijd terug moeten worden betaald! Op deze manier krijg je minder terug dan de waarde van hetgeen je gekocht hebt. Jammer!

Snel en goed

Goede service.......persoonlijk!

overzichtelijk en snelle persoonlijke lever en retourmogelijkheden

Ik shop graag op jullie website omdat het overzichtelijk is. je kunt per merk een overzicht krijgen. De merken zijn erg mooi en kwalitatief goed. Het puntensysteem is leuk. Retourmogelijkheden zijn prima. Zou wel mooi zijn dat je ook het geld teruggestort kunt krijgen.

Snel, klantvriendelijk, mooie kleding

Mooie kleding, ruime keus, snel in huis en mocht je retourneren volgt een snelle afwikkeling

Prachtige kleding, prima service en bereikbaarheid

Mooi aanbod van leuke merken, goede bereikbaarheid bij vragen en super verpakt

Snelle levering, mooi verpakt

Snelle levering mooi verpakt

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Snelle levering, correcte afhandeling van retourzendingen, leuk dat bonus sparen!

Mooie mode en snelle levering

Prachtige items en prima service

Fijne kleding, mooie kwaliteit en alles goed en snel geregeld.

Top ervaring, op tijd en mooi verpakt.

Bestellen. En de volgende dag keurig verzorgd thuisbezorgd!

Vaste klant

Altijd mooie collectie, verzending is snel en retour ook netjes en heel snel verwerkt.

Leuke webshop met quirky labels.

Leuk, aparte mode. Mooie merken. Snelle afhandeling van je bestelling.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk berichtje bij de bestelling! Wordt ook snel verzonden, maar helaas werken de bezorgdiensten niet altijd mee. Minpuntje: de verzendkosten bij retournering. Niet helemaal meer van deze tijd.

super nice

super nice service, products, and delivery.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht