Goede service, snelle levering, goed retour proces

Snelle levering. Bij retour, snelle afwerking.

Je weet bij Orange Bag loop je niet in de kleding die iedereen draagt. Dat maakt het zo leuk om bij Orange Bag te shoppen.

Altijd prima bezorging en persoonlijke aandacht

Super fijn, mooi pakket thuis gekregen!

Uitgebreide collectie, snelle levering en bij retournering snel terugstorten geld

snel thuis ontvangen

prima verzorgd

Zoals altijd goed, snelle levering, fijn ingepakt en een personal note!

De website is zeer overzichtelijk. Ik heb een kleine verslaving aan de "new in "pagina. Ik vind het heerlijk om door de plaatjes heen te scrollen en geïnspireerd te raken door de geselecteerde collecties. De merken die Orangebag aanbiedt zijn van goede kwaliteit en op een mooi mode niveau. Mijn garderobe bestaat inmiddels uit een flinke selectie afkomstig van de webshop. De aankopen zijn zogenoemde long friends en ik draag ze dan ook met veel plezier!

Goede service en kwaliteit

Er wordt geleverd zoals beloofd en de kwaliteit van de kleding is uitstekend. Orangebag heeft mooie merken :-)

Een fantastische webshop!

Ruim gevarieerd aanbod. Prima, snelle, persoonlijke service

Hele goede en snelle service!!!

Alles wordt snel verzonden en retourzendingen snel afgehandeld. Super veel keus en overzichtelijke site.

De mooiste collectie en snelste service

De beschrijving is uitgebreid en klopt altijd. Daarbij is de collectie net even anders dan bij andere shops.

Altijd netjes, op tijd en professioneel met retouren.

Altijd netjes, op tijd en professioneel met retouren.

snelle service en de producten hebben een zeer goede kwaliteit

retour goed geregeld en hartverwarmend dat je een persoonlijk briefje erbij krijgt

Mooie merken en hele goede service. Inruilen is ook heel makkelijk

Mooie merken, snelle levering, punten sparen, makkelijk inruilen ipv opnieuw bestellen. Leuke e-mails met inspiratie. Kortom mijn favoriete fashion online shop.

prachtig aanbod

erg tevreden over OrangeBag. Ik vind het aanbod goed. de kleding wordt erg goed gerepresenteerd en de service is correct en persoonlijk.

Mooie collectie en goede service

OrangeBag heeft een mooie collectie merken en vernieuwt die ook. OrangeBag weet te inspireren. En de service is uitstekend.

Snelle levering. Goede communicatie.

Communicatie is erg duidelijk en hele snelle levering.

Snel, overzichtelijk, fijne foto’s

Goed vlotte service

Hele prettige webshop

Fijne webshop met duidelijke foto’s en omschrijvingen. Vlotte levering en keurig verpakt.

snel en efficiënt

Een mooie collectie, en super service. Makkelijk om te ruilen, en snelle levering. Correcte opvolging.

Goed!

Duidelijke website, altijd een leuke verrassing met een persoonlijk kaartje bij je bestelling. Jammer dat je moet betalen voor retourneren.

Sneakers P448

Precies wat Orangebag beloofde en wat ik ervan verwachtte.

Geweldige keuze en zeer klantvriendelijk

Jurken retour en de verzendkosten, twee keer, Heeft Orangebag voor haar rekening genomen. Chapeau!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht