Snel en super netjes

Mooie en ruime collectie. Super service. Kom hier altijd weer terug!

Gewoon super

Alles gaat goed bij Orangebag, ook bij een onverhoopte retour

Makkelijk en snel

Ik had een verkeerde maat besteld en kon dit makkelijk ruilen zonder dat ik extra kosten kwijt was aan verzendingskosten. Super goeie service dus!

Heel goed !!

Ik had wat proberen met terug sturen En dat hebben ze zo goed op gelost dus ik kan niet anders zeggen dan heel goed !! En mooie spullen

Perfect, snelle levering

Perfect, snelle levering

Snelle leveringen en indien niet goed goede retour service! Kleding met respect verpakt en een leuke persoonlijke noot erbij! Wordt je blij van

Altijd een cadeautje om je pakketje te ontvangen

Altijd een cadeautje om je pakketje te ontvangen. Mooi verpakt, gezellig kaartje erbij. Uitstekende retour service mocht het een keer niet uitvallen als gedacht. Maar foto’s zijn zo goed meestal dat dat niet nodig is.

Het voelt altijd weer als een cadeautje al ik mijn pakketje ontvang van Orangebag!

Bij Orangebag zijn er zo veel mooie items te vinden dat het soms voor mij moeilijk kiezen is. Na eindelijk wat uitgekozen te hebben kan ik niet wachten op het pakketje. Wat trouwens altijd met een kleine boodschap en bedankje wordt bezorgd. Mooi ingepakt en met zorg samengesteld. Altijd blij als de oranje doos arriveert!

Snelle en correcte levering.

Mooie collectie

Persoonlijke boodschap bij je pakket blijft attent en leuk.

geweldig!

blouse terug gestuurd omdat de maat te groot was; binnen 2 dagen een kleinere maat ontvangen. Top service, alléén met de maataanduiding heb ik moeite mee! Mooie merken en kwalitatief heel goed. !

Hele gave collectie, snel en netjes verzonden.

Mooi aanbod van kleding en merken

Bestellen en retourneren makkelijk Soms niet helemaal goed te zien hoe iets valt. Bijvoorbeeld hoe lang een bloesje is, dat zie je dan niet

De retour termijn is te kort

Heb dit nog nooit gehad. Maar door mijn eigen stommiteit heb ik te laat gezien dat er maar 7dagen stonden voor het retour melden van de 2 tshirten die ik had besteld. Zelf vind ik 7 dagen vrij weinig. Standaard heb je toch wel zo'n 14 dagen retourtermijn. Mijn eerste miskoop weer sinds tijden. Helaas. Maar oranjebag heeft helemooi kwalitief goede producten. Heb ook al een aantal aankopen gedaan waar ik heel blij mee ben. Verder dus heel tevreden over orangebag

Snel, accuraat en goed verpakt.

Geen op en of aanmerkingen. Alles meer dan ok.

supersnelle levering en leuk verpakt

Mijn bestellingen komen altijd correct en keurig aan

Fijne shopervaring

Prettig contact met de klantenservice gehad toen mijn retourzending wat vertraging had opgelopen, daar is heel coulant mee omgegaan. Verder is de site heel erg mooi vormgegeven en vind ik het ruiltegoed een heel handig systeem.

Prachtige collectie en uitstekende service!

En persoonlijke verpakking ! Een aanrader!

Top service!

Snelle afhandeling en ik had de klantenservice nodig, direct bereikbaar en gelijk handelen!

Prima levering maar korte terugstuurperiode

7 dagen de mogelijkheid om producten terug te sturen is te kort.

Service en vriendelijkheid is top

Heb nog nooit een negatieve ervaring gehad en ben een klant van het eerste uur. Supergave collectie altijd en service is top. Orangebag staat in mijn favorieten.

Betrouwbaar.

Overzichtelijke site. Mooie merken en heel veel keuze. Vlotte levering met altijd een persoonlijke krabbel erbij.

heel goed

ben altijd heel blij met Orange bag, enige is dat ik het suf vind dat je retourkosten moet betalen als je meerdere producten besteld en er bijvoorbeeld 1 terugstuurt. Dat zou ik anders doen.

geweldige winkel, supersnelle levering

Stationspark 1010