Sedert wanneer behoort het blokkeren van een account tot jullie klantenservice? In gesprek gaan met de klant is duidelijk een zwakte van jullie. Kaartjes schrijven met de pen kan nog. Het is ver gekomen. Laat je vooral gek maken door klanten, jullie zijn goed bezig.
We verwijzen je naar je reviews al geplaatst op andere platforms. Als een item je niet (goed) past is dat natuurlijk jammer, maar wat vreemd als je ons dat verwijt. Voor verzenden naar België van items onder EUR 75 geldt inderdaad een beperkte bijdrage (EUR 5.95) we geven dat aan op elke pagina, voor en bij afrekenen etc.. Omdat je ook elders aangaf nooit meer te willen bestellen hebben wij je account op je verzoek voor je gesloten.
Fijne webwinkel met uitstekende collectie, zeer goede site, uitstekende service wat betreft verzenden maar ook retour verwerking. Mooie verpakking, ook voor eventueel retour. Erg vriendelijke en servicegericht. Altijd een persoonlijk tintje. Aanrader!
:-)
Probleem met retourzending werd zeer sportief en coulant opgelost
:-)
Al jaren bestel ik online bij OrangeBag vanwege de super leuke collectie, de verzending en service is helemaal ok
:-)
Fijne service, retourneren is eenvoudig.
:-)
Snelle verzending, steeds meer keuze.
:-)
Alleen heel jammer dat jullie het niet via post nl versturen, zoveel meer afhaal punten Nog iets over het showen van de kleding Laat alles zien, niet alle blousjes in de broek/rok stoppen maar vooral ook de lengte laten zien, ook als dat niet mooi staat Lang niet iedereen staat dit en moet je wel weten of je het over je broek kan dragen
:-)
Snelle bezorging in een geweldige doos met mooi papier en een persoonlijk kaartje . Heel goed verzorgd !
:-)
Ik koop graag bij OB. toch zou ik graag meer keuzemogelijkheden zien bij filteren Lengte van de jurk Mouwlengte Strak of losvallend Bij broeken Strak Flare Lengte etc Ook zou ik graag modellen in maat 40 zien. Niemand van mijn vriendinnen heeft 36. Ik kan dan beter zien hoe het op mijn lichaam staat.
:-)
Fijne website, vlotte levering, feest om uit te pakken, altijd juiste bestelling en goede afhandeling van retouren.
:-)
Leuke collectie, heel snel ontvangen en eenvoudig retourneren. Je betaalt alleen wel een bijdrage voor retourkosten
Hallo Muriel, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid; Retour sturen is gratis voor je met ons label in geval van een ruiling. Alleen indien je onze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. We geven dat ook zo aan op o.a. onze website (elke pagina en bij elk item, in de voorwaarden en bij over "ruilen / retourneren) op de retourinstructie etc. etc. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, ook van sale items, én je ontvangt 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en betere beloning en overtreft een incidentele bijdrage in de kosten van retour sturen in de regel vele malen. Team OrangeBag
Altijd alles in orde
:-)
Super fijne shop ervaring door de fijne website
:-)
Fijn als een webwinkel “gewoon” doen wat ze beloven. Snelle leveringen en soepele retouren
:-)
Mooie merken, shop er graag!
:-)
Prachtige jas was via Orangebag al met 50% korting beschikbaar, terwijl de korting elders lager was. Prima levering en het pakketje zag eruit als een cadeau.
Snelle levering. Goed verpakt ,
:-)
Orangebag heeft een mooie, uitgebreide collectie. De service is top. Snelle levering en handige retourservice. Bij elke bestelling zit een persoonlijk kaartje wat het openmaken van het pakketje extra leuk maakt. Ik zou deze site aan iedereen aanraden.
:-)
Ik had mijn bestelling zeer snel in huis. Netjes verpakt. Duidelijke en fijne website.
:-)
Duidelijke beschrijving van kleding. Snel geleverd. Bon aanwezig om terug te kunnen sturen. Geld weer snel terug na terugsturen.
:-)
Net mijn nieuwe schoenen ontvangen. Leuke kaart erbij die verwijst naar mijn eerdere bestelling deze maand. Snelle levering. Top!
:-)
Artikel binnen 14dagen compleet retour gestuurd. Kosten retourzending met Orangebag.nl geaccepteerd. Creditnota ontvangen minus 2x kosten zending. Niet alleen kosten retourzending, maar ook zoals zij het verwoorden "Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling (< €75) wordt niet teruggestort. Deze wordt beschouwd als aanvullende vergoeding voor retour zenden." Dit terwijl de consumenten wet voorschrijft dat bij retour binnen 14 dagen Consument recht heeft op restitutie van volledige kosten incl. verzendkosten. Let op ik heb het niet over retourkosten. Ik heb hierop gereclameerd, zonder succes. Wat wel gebeurde is dat mijn account is geblokkeerd. Ik kan nu niet meer bij mijn factuur en bestel info. Ook andere klanten hebben dit mogen ervaren. Dit was direct de laatste keer dat ik bij Orangebag.nl iets heb gekocht. Een vergelijkbare website met vergelijkbare artikelen. Uitermate vriendelijke klantenservice. Retourzendingen gratis én die worden nog gratis opgehaald ook.
Beste Tanneke, We hebben je zowel per email als op andere review sites waar je hebt gepubliceerd gedetailleerd de regeling uiteengezet. Team Orangebag Een Sale item van EUR 57.20 kunnen we inderdaad niet gratis versturen en / of laten retour sturen. We geven dat ook aan op elke pagina, bij elk item etc. De formele formulering en regeling, volledig in lijn met Nederlandse Wet- en regelgeving hebben we je al uiteengezet zoals je ook aangeeft en vind je ook op onze website. We kunnen daar alleen nog aan toevoegen dat wij tot de selecte groep bedrijven behoren die alle bedragen correct (én op tijd) terugbetalen en onze regeling, sinds 2014 van kracht, strookt met Wettelijke bepalingen zoals ook geconstateerd door de Consumentenbond. Zie http://www.consumentenbond.nl/actueel/nieuws/2015/webwinkels-overtreden-massaal-de-wet/ Omdat de lijst inmiddels op een afgeschermd deel van de Site van consumentenbond staat kun je deze best bij hen opvragen. Zij zullen je de juistheid van onze regeling ook kunnen bevestigen. Vriendelijke groeten,
Retourtermijn van zeven dagen vind ik veel te kort. Door drukke tijden niet eerder in de gelegenheid geweest een dure jurk terug te sturen. Waardoor de jurk nu ongedragen in de kast hangt. Wat mij betreft is dat een overweging om niet snel weer te bestellen.
Hallo Marleen, Onze retourtermijn is geen 7, maar 14 dagen. We geven dat ook aan op onze website (elke pagina en bij elk item) op o.a. je bevestiging en op de retourinstructie. Dat geldt ook voor de termijn van Wettelijk herroepen. Deze termijn hanteren we altijd ruim en coulant, ook in je account, en als je in een bijzonder geval bij overschrijding contact opneemt lossen we ook dan altijd voor je op. We vinden het jammer dat je dat niet hebt gedaan maar voor deze melding kiest. . Team OrangeBag
Correcte service, mooie kwaliteit ! Tevreden klant ! Vraagje : Ik heb al een bedrag ( bonus ) opgebouwd. Hoe kan je dat verrekenen ?
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht