geweldige shop! zo veel inspiratie

alles aan deze webshop klopt. prachtige modellen collectie altijd de nieuwste mode. prachtige merken

Always amazing service

The best selection of brands in NL

Mooie en duidelijke website

- mooi en netjes verpakt - informatie over de maten is prettig en klopt - aantrekkelijk vormgegeven website - kleding wordt mooi gepresenteerd - fijne merken en veel keuze

Fijne kleding, mooie merken, prima service

Ik shop al jaren bij Orangebag. Ten eerste omdat ik de merken heel mooi vindt. Daarnaast is de site overzichtelijk, wat het shoppen prettig maakt. Verder is de sale ook echt sale. Als er een keer iets is, is dat ook geen probleem, de service is goed met makkelijk en snel contact.

Snel, overzichtelijk en goede service!

Alles gaat soepel bij OrangeBag: het bestellen, het op de hoogte houden van je bestelling, het verzenden, het in voorkomende gevallen retour nemen en het terugstorten van het bedrag op je rekening.

Fijne en betrouwbare online shop!

Fijne en betrouwbare online shop met mooie merken en uitstekende service!

Onwettelijke retour policy

Vreemd genoeg hanteert orange bag een return policy die niet conform de Nederlandse wet is. Binnen 7 dagen moet een pakketje teruggestuurd worden ipv na 14. Na een belletje is dit alsnog geregeld, maar dit laat een vervelende nasmaak achter.

Zoals beloofd, goed.

mooie labels en snelle levering.

Mooie merken! Pakket wordt mooi afgeleverd. Leuk met een persoonlijke tekst.

Jammer dat de retourzending niet gratis is.

Fijne webwinkel

Mooi jurkje - fijne assortiment.

Snelle, duidelijke, goeie service, leuke merken!

Prettig bedrijf, duidelijke voorwaarden, persoonlijke noot op z’n tijd, leuke merken, kortom prima aan te bevelen!

Perfecte dienstverlening en mooie producten

Bestellen gaat vlot, levering ook en kwaliteit is goed

Korte retourtijd

Ik wilde mn bestelling retourneren maar blijkbaar kan dit binnen 7 dgn. Aangezien ik mijn pakket door omstandigheden pas later in bezit had was ik niet meer in de gelegenheid om mijn bestelling te retourneren. Dat vind ik wel mindere service.

Erg fijne website met prima service

Mooie collectie, prima service. Items worden met zorg verpakt en verstuurd. Ik shop er graag.

Mijn ervaring met OrangeBag.nl als winkel is goed; gevarieerd assortiment met veel mooie merken om uit te kunnen kiezen. Vriendelijk personeel. Minder blij ben ik met de keuze van Orangebag met DHL als distributeur. Deze bezorgdienst lijkt een eigen beleid te voeren. In eerste instantie bleek mijn pakketje 'verkeerd gesorteerd' waardoor levering was vertraagd. Enkele dagen later kreeg ik online bericht dat het pakketje was afgeleverd... er lag alleen niets in de bus, geen pakketje en ook geen geen briefje waar pakketje wel was of wanneer het wel zou arriveren. Dit kan gebeuren, maar wat hier met name vervelend aan was (afgezien dat het pakketje al te laat was om mee te nemen op vakantie) is dat ik zelf achter mijn pakketje aan moest bellen/mailen. Ook heb ik meerdere malen moeten bellen/mailen met Z Orangebag om o.a. het gestelde retourtermijn uit te kunnen stellen. Terwijl buiten mijn toedoen het pakketje was vertraagd. Kortom: Teveel handelingen en ergernis. Het is uiteindelijk goedgekomen en opgelost en ik heb het vertrouwen dat dit niet nog een x zo zal gaan. Want door alle rompslomp, zal ik een volgende keer minder spontaan een bestelling plaatsen.

Snelle levering. Tussentijds goed op de hoogte gehouden. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

Prettige website

Website is erg prettig. Goede zoekfunctie. Als je iets wil ruilen is dat ook erg goed geregeld, retoursticker wordt al bij je bestelling mee gestuurd.

Snelle levering,mooi verpakt ,klein berichtje wie het ingepakt heeft, ruilen of terugsturen eenvoudig,als extraatje het bonussparen.

En snelle levering en met smaak ingepakt. Ontzettend mooie en kwalitetive artikelen.

Top site, mooie spullen, stijlvol, helder en duidelijk.

Heb er mooie items gescoord. Duidelijke retourregels, Goede mode artikelen. Ik shop alleen voor mezelf: dame van 59. Alleen heel jammer dat inleverpunt niet meer Post.nl is!!! Erg onhandig.

Fijne website om mooie kleding te shoppen

Ik winkel graag op Orangebag, omdat ze mooie merken hebben. Daarnaast heeft de website een goede filterfunctie, waardoor je snel kan vinden wat je zoekt. De retournering is echter wel wat kort.

Mooie site met prachtige kleding

Snelle bezorgservice en altijd mooi verpakt. Top site!

Leuke schoenen

Prima: snelle levering, goede service

Goede site, snelle levering, prima service. Goede kwaliteit kleding.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht