Top bedrijf en top service !

Fantastisch bedrijf, veel keuze, goede service, makkelijke retourservice. Kortom top. Echte aanrader !

Ze hebben hele mooie kleding en accessoires en snelle levering

prachtige kledig en heel gebruiksvriendelijke webshop

heel duidelijk iets te retourneren en dan snel geld terug of andere maat en heel mooie kleding.. echt waar voor mijn geld

Zeer goede service en kwaliteit, erg tervreden

jammer dat jullie niet rechtstreeks leveren aan huis in Frankrijk, dat ging voorheen wel, nu niet meer, hierdoor is het minder aantrekkelijk iets te bestellen.

Ik vind altijd wat ik zoek!

Mooie producten, snelle verzending.

Super makkelijk bestellen, en een snelle levering!! Leuk ingepakt

Zeer positief

Bij de tijdse mode en looks

Fijn dat er zoveel mooie kleding merken getoond worden. Niet met naam als referentie plaatsen!!

Beste webshop, mooie collectie en snelle levering

absoluut top!

Snelle levering, mooi verpakt en goeie retourserv

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met een ruim assortiment fijne merken.

Altijd goede service, leuk verpakt

Altijd goede service, leuk verpakt, kado voor jezelf

My favorite fashion life line :-)

Great service, beautiful choices and helpful descriptions

Mooie internetpagina en perfecte logistiek

Staat al in de titel. Prima service met goed en snel leverproces! Dat geldt ook voor het retourzendingenproces.

Een mooi bedrijf!

Mooie merken! Mooie site! 1 minpuntje: retourneren is niet gratis. Erg jsmmer.

Geweldig!

Mooie shop en geweldig assortiment. Met liefde verpakt. Doen niet moeilijk over retouren! Mijn favoriete online shop.

In 1 woord: top!!

Snelle verzending en als er onverwacht iets mis gaat een prima herstel!!

Mooie spullen, zeer klantvriendelijk.

Prachtige mode. Paar keer te maken gehad met klantenservice, altyd tot volle tevredenheid opgelost.

Prachtige site, Snelle service, snel geld terug

Fijn dat alle kleding geshowd wordt door modellen. Dat helpt enorm. Mijn bestelling was er heel snel en mooi verpakt.

Aanrader!

Leuke website en goede dienstverlening; snelle levering, perfecte verpakking. 1 item retour, correcte afhandeling

prachtig aanbod

snelle en persoonlijke levering. goede site.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering!

Snelle levering en duidelijke site!

Een van mijn grote favoriete websites

Mooie spullen, snel geleverd, goed contact

Fijn bedrijf !

Ben altijd prettig behandeld

Helemaal super!

Uitgebreide collectie, snelle levering en een retour is ook geen probleem. Kortom, ga zo door!

mijn ervaring is op zich prima

laatst wel een jurk voor 260,- gekocht waarvan de stof erg slecht is, daardoor komen er erg snel gaten in. Erg jammer van toch dure jurk

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht