prettige gewinkeld

ik had sneakers besteld en ze zijn nar mijn zin. de sneakers waren nergens meer verkrijgbaar. Dus ik was er blij mee.

Fijne merken in een overzichtelijk website

Goede zoek opties

Snel, betrouwbaar en mooie collectie

Mooi aanbod van kleding/merken, snelle levering. Gewoon prima

Altijd goede dienstverlening en mooie pakketjes.

Een persoonlijk handgeschreven briefje bij je nieuwe kledingstuk, ik word er blij van

Altijd goed.

Service is snel, duidelijk en overzichtelijk.

Leuke site met goede levering

Leuk en gevarieerd aanbod, duidelijke site en keurige levering.

Mooie kledingcollectie en de verzending is keurig verzorgd; super!

Perfect!

Mooie merken en prima service en bezorging.

Super webshop

Orangebag biedt een mooie collectie kleding en accesoires aan. Ze leveren snel, meestal de volgende dag. Bij je bestelling zit altijd een persoonlijke boodschap. Vriendelijke klantenservice.

Super snelle levering

De levering ging er snel, 1 van de bestelde paar schoenen heb ik teruggestuurd. Daarna kreeg ik keurig een berichtje van ontvangst en ook het geld werd snel teruggestort.

Ben fan van orangebag.nl, de site is fijn, duidelijk. Met een mooie foto’s, goede omschrijving, combineren van kleding. Snelle levering, makkelijk retour. Ben erg tevreden over orangebag.nl.

Snel, goed en betrouwbaar zo omschrijf ik de service

Fijne online collectie en goede service

Mooie merken Snelle service Makkelijk retourneren Cadeautje!

Mooie collectie, persoonlijk kaartje bij de levering

De gekochte spulletjes zijn altijd mooi ingepakt. Voelt als een cadeau wanneer het pakketje van orangebag wordt geleverd

Heerlijke webshop!!

Mooie basics en eyecatching items - hier slaag je altijd!

Mooie merken, goede foto’s, snelle verzending!

Ik vind bij Orangebag mijn favoriete merken.

Goed geregeld

Altijd fijn shoppen bij orangebag ze doen ook niet moeilijk bij retour.

Top onderneming!

Leuke kleding, perfecte service!

Mooie kleding en super service

Fijne collectie, goede kwaliteit, uitstekende service

Ben al meer dan 10 jaar klant bij Orangebag. Fijne collectie met meer dan voldoende keus uit een ruim assortiment. Bestelde items voldoen eigenlijk altijd wel aan mijn verwachting na het bekijken van de foto’s en het lezen van de beschrijving. Items worden keurig verpakt geleverd en de persoonlijke boodschap in het pakket is altijd leuk. De enkele keer dat er iets is, wordt het altijd naar volle tevredenheid opgelost.

Fijne webshop met brede keus in hippe merken

Persoonlijke benadering. Goed en volledige keus in mooie merken. Goed te beoordelen pasvorm en stijl door het gebruik van modellen.

Snel ontvangen. Twee jurkjes besteld waarvan 1 retour gestuurd. Kreeg het geld snel retour, minpunt dat de verzendkosten er afgetrokken worden.

' you see is what you get' in de webshop van OrangeBag

OrangeBag heeft mijn bestelling goed verpakt, op tijd geleverd. Helaas heb ik de bestelling geretourneerd ivm onjuiste pasvorm.

Leuke kleding, snelle levering makkelijk omruilen indien nodig.

Besteld en de volgende dag bezorgd

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht