Mooie spullen en snelle levering

Altijd alles in orde

Mooi assortiment, goede service!

Super fijne shop ervaring door de fijne website

Gewoon doen wat ze beloven

Fijn als een webwinkel “gewoon” doen wat ze beloven. Snelle leveringen en soepele retouren

Fijne website met mooie kleding

Mooie merken, shop er graag!

Prachtige jas was via Orangebag al met 50% korting beschikbaar, terwijl de korting elders lager was. Prima levering en het pakketje zag eruit als een cadeau.

Wat ze beloven komen ze na

Snelle levering. Goed verpakt ,

Mooie producten en uitstekende service

Orangebag heeft een mooie, uitgebreide collectie. De service is top. Snelle levering en handige retourservice. Bij elke bestelling zit een persoonlijk kaartje wat het openmaken van het pakketje extra leuk maakt. Ik zou deze site aan iedereen aanraden.

Goede Service

Fijne website, snelle levering

Ik had mijn bestelling zeer snel in huis. Netjes verpakt. Duidelijke en fijne website.

Duidelijke beschrijving van kleding. Snel geleverd. Bon aanwezig om terug te kunnen sturen. Geld weer snel terug na terugsturen.

Net mijn nieuwe schoenen ontvangen. Leuke kaart erbij die verwijst naar mijn eerdere bestelling deze maand. Snelle levering. Top!

Verzendkosten worden niet terugbetaald

Artikel binnen 14dagen compleet retour gestuurd. Kosten retourzending met Orangebag.nl geaccepteerd. Creditnota ontvangen minus 2x kosten zending. Niet alleen kosten retourzending, maar ook zoals zij het verwoorden "Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling (< €75) wordt niet teruggestort. Deze wordt beschouwd als aanvullende vergoeding voor retour zenden." Dit terwijl de consumenten wet voorschrijft dat bij retour binnen 14 dagen Consument recht heeft op restitutie van volledige kosten incl. verzendkosten. Let op ik heb het niet over retourkosten. Ik heb hierop gereclameerd, zonder succes. Wat wel gebeurde is dat mijn account is geblokkeerd. Ik kan nu niet meer bij mijn factuur en bestel info. Ook andere klanten hebben dit mogen ervaren. Dit was direct de laatste keer dat ik bij Orangebag.nl iets heb gekocht. Een vergelijkbare website met vergelijkbare artikelen. Uitermate vriendelijke klantenservice. Retourzendingen gratis én die worden nog gratis opgehaald ook.

Deze keer niet tevreden

Retourtermijn van zeven dagen vind ik veel te kort. Door drukke tijden niet eerder in de gelegenheid geweest een dure jurk terug te sturen. Waardoor de jurk nu ongedragen in de kast hangt. Wat mij betreft is dat een overweging om niet snel weer te bestellen.

Leuke webshop !

Correcte service, mooie kwaliteit ! Tevreden klant ! Vraagje : Ik heb al een bedrag ( bonus ) opgebouwd. Hoe kan je dat verrekenen ?

niet vriendelijk gecommuniceerd

Ik bestel geregeld bij Orangebag. Ik stuur daarbij ook geregeld wat retour. Maar uiteindelijk besteed ik wel een paar 100 euro per jaar bij Orangebag. Deze keer had ik naar verhouding veel besteld en veel teruggestuurd. Ik kreeg daarop een mail dat dit opgevallen was en dat dat niet de bedoeling was. De manier waarop de mail geschreven was, vond ik niet vriendelijk. De week daarvoor had ik de klantenservice gemaild wanneer de sale zou beginnen. Ik kreeg als antwoord dat er al items in de sale zijn. Verder niks. Er zijn inderdaad altijd items in de sale, maar dit was nog niet de normale zomersale. De sale begon uiteindelijk twee dagen nadat ik mijn vraag gesteld had. Ik vind het niet klantvriendelijk dat er geen openheid werd gegeven over wanneer de sale start wanneer ik daarnaar vraag. Bij de reviews reageert Orangebag bij kritiek op het in kosten brengen van retourkosten steeds dat er alleen kosten in rekening worden gebracht bij retourneren en niet bij ruiling. Dat is dus gewoon kosten in rekening brengen voor retourneren. Ook als je boven de 75 euro aan items houdt en maar 1 item terugstuurt betaal je daar 3,95 voor. Ik zal bij Orangebag blijven kopen, omdat ze een groot assortiment hebben aan merken die mij aanspreken en omdat het een duidelijke webshop is. Maar ik vind Orangebag niet sympatiek. Dat er een (voorheen handgeschreven) briefje bij zit, maakt het nog niet klantvriendelijk.

Zeer goed geregeld!

Het persoonlijk geschreven kaartje bij levering van mijn bestelling is erg leuk!

Mooie kleding, snelle levering en goede service

Mooie kleding, snelle levering en goede service

Heeeele mooie kleding en schoenen

Elke keer een feestje met Orangebag. Jammer dat er geen afterpay is.

goede service

goede service, mooi assortiment

Altijd goed en snel

Altijd op tijd in huis met een aardig briefje erbij!

Fantastische collectie met snelle levering

Heel tevreden met mijn aankoop, website is inspirerend. Snelle levering, mooi verpakt, uitstekende service

overzichtelijk

mooie collectie, vlotte service

Blij met mijn aankoop!

Makkelijk online besteld. Snel geleverd en paste perfect! Helemaal blij!! :)

Fijne side, goede levering: op tijd en goede service

Fijne webshop, snelle levering.

Ik bestel graag bij orangebag, ze hebben Een leuk spaarsysteem. En de merken zijn helemaal in mijn straatje!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht