Besteld en de volgende dag bezorgd

Top service,

Fijne website. Alles komt netjes verpakt. Klopt je maat niet of je wil iets anders kun je kosteloos omruilen. Wil je toch liever je geld terug binnen 2 dagen retour gestort bij ontvangst. Alles goed te volgen via DHL. Gewoon top. Vind het alleen lastig om te bepalen hoe sommige merken vallen. Dus soms jammer dat je dan weer moet ruilen.

Zendingen worden op tijd geleverd, retouren goed afgehandeld.

Zendingen worden optijd geleverd, retouren goed afgehandeld.

Top webwinkel

Snelle levering en snelle retourservice.en uiteraard mooie kleding. echt top.zeer betrouwbaar

Hele fijne persoonlijke service

Ik had een droomjas en prachtige sandaaltjes voor een top prijs (sandaaltjes met meer dan 50% korting!) gekocht op de website. Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij. Alles was mooi ingepakt en ik ben er heel blij mee.

Ruime keuze brands op fijne site met goede service

Altijd netjes en met persoonlijke touche. Goede service.

Tolle Auswahl, echt etwas Besonderes und ein Super-Service.

OrangeBag.nl hat wirklich eine große Auswahl an schönen und besonderen Kleidungsstücken. Die Lieferung erfolgt sehr schnell und das Paket ist liebevoll gepackt. Auch der Service für Retouren ist toll. I like. Thumbs up!

Goede service, reageren snel en proberen een oplossing te vinden.

Vakkundig

Heel wat bestellingen gedaan en altijd goed en plezierig geshopt.

Altijd het gevoel dat je een cadeautje koopt

Mooie collectie en goede service.

Altijd een feestje om bij Orangebag te shoppen.

Heel slechte service

Ik heb een blouse van Essentiel gekocht. Deze is niet geleverd. Orangebag wil enkel per email hierover communiceren. Zegt aan de telefoon dat ik per email op de hoogte wordt gehouden. Oplossing wordt niet aangegeven. Moet geduld hebben.

Ruime keuze en veel mooie merken. Levering en service prima. Enige "min"puntje (meer bedoeld als tip van iemand die heel veel online shopt ;)) : gezien het grote assortiment zou het fijn zijn als je op veel meer punten je zoekopdracht zou kunnen verfijnen/filteren, zoals op kleur, materiaal, mouwlengte enz.

pakje is altijd een kadootje

ik heb alleen maar goede ervaringen, producten komen snel en zijn altijd zorgvuldig verpakt

Fantastische website, merken, levering & retourservice!

Fantastische website, merken, levering & retourservice!

Makkelijk bestellen en snelle levering. Er zat alleen wel een kaartje met een bedankt bij voor een ander persoon.

Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje erbij!

Altijd goed

Altijd prachtige producten. Snelle levering. En een persoonlijk berichtje.

Super sympathiek!

Snel en mooi ingepakt,persoonlijk

Mooie kleding, snel en goed verzonden

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Orangebag. Ze verkopen mooie kleding van goede kwaliteit. Bestellingen worden snel verwerkt en mooi verpakt en voorzien van een kaartje met een persoonlijke notitie. Retouren en ruilingen worden ook snel verwerkt. Ik vind Orangebag een erg fijne webshop.

Mooie items van Maison Scotch

De kleding was zoals op de site beschreven maar was wel erg gekreukt.

Mijn favoriete webshop☺️

Ik koop er geregeld en vind hun collectie erg mooi!

Blouse gekocht toen hij weer op voorraad was en netjes op tijd bezorgd Informatie op website altijd goed

Altijd mooie items Leuk handgeschreven kaartje erbij

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht